Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Цугцванг за президента

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Днес привърженик на Локомотив (Пд) ни изпрати писмо, чрез рубриката „Твоята Трибуна“, с което пита дали собственик на тима Христо Крушарски има правилен ход в така разигралата се ситуация на ”Лаута”.

Припомняме Ви, че първо TribunaPlovdiv.bg съобщи, че Камбуров повече няма да играе за Локомотив, след като това призна лично Христо Крушарски пред нас (ПОВЕЧЕ ТУК).

TribunaPlovdiv.bg публикува текста БЕЗ редакторска намеса:

Цугцванг за президента!

Това в шаха означава че нямаш верен ход. Така и в Локото за г-н Крушарски. До скоро същия се ползваше с безгранично доверие и уважение от страна на всички локомотивци, но сега това не може да се каже че е така. С поредица от действия и бездействия от негова страна, така се нажежи ситуацията в Локомотив, че всички привърженици са безкрайно разединени. Всеки разбира се има право на мнение на чия страна да застане, но едно е сигурно според мен, всичко това вреди на отбора. Разбирам, че не е лесно да даваш пари за футбол защото по принцип са грешно хвърлени пари,но… Има сто поговорки от рода на”Казана дума хвърлен камък” и други в този смисъл.

Е, колко ли камъни се насъбраха на Лаута и всичките във двора на президента. През целия си престои там той твърди че е пич, че думата е важна и все така. Каква е обаче равносметката за последните месеци. Не ги броим вече обещанията, ама много бяха. А капката която преля онзи ден-последния възможен срок, които самият Крушарски си беше дал. И сега какво излезе – Камбуров крив. Че е капитан, че и той е пич, че иска да се спазват обещанията, че не иска да му плюят в лицето, респективно на всички играчи, треньори, лекари. Но да се върнем в “жегата” на Лаута. Какво правим сега г-н Президент ? Плащаме евентуално заплатите и гоним Камбуров. Моментално губи Локомотив в два аспекта.
1.Колко ли футболисти с неговите футболни умения има отбора – аз ще ви кажа- 0.
2.Гоним го и моментално оредяват и без това рехавите трибуни на стадиона.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

Да го оставиш след казаното тези дни пак олекваш. Е какво правим сега, как ще излизаме от ситуацията в която сам се насадихте Г-н Президент. А беше толкова лесно когато всички Ви вярваха. Просто човек трябва да си държи на думата. Не се заблуждавайте в това че отбора победи в Ловеч, без него е панацея и вече тима е по силен и ще върви напред. Просто момчетата излязоха и изиграха този мач за да ви покажат две неща. Победиха заради капитана си които каза от тяхно име това каквото им е на душите, а на Вас ви показаха че не заслужават такова отношение. Не си и помисляйте, пък и го знаете, че отбора не е зад Камбуров. Всички те са на един хал така че играха за своята чест, дано това не е и последеният им мач.

Аз не знам ….. Дано Вие Г-н Президент знаете верния ход !

Изпратил:123

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв. Харесай я от ТУК.

Подобни

6 Коментара

  1. Явно е трудно на двамата с Крушарски да работят заедно, два остри камъка брашно не мелят. Не можем да съдим Камбуров, човек с достойнство не би се оставил да бъде обиждан от човек, който още е на “изпитателен срок” на Лаута като Крушарски. Тук вече всичко опира до лично виждане на Камбуров и лично решение – дали да направи компромис със себе си и да остане в отбора или да си угоди на егото и да се върже на приказките на Крушарски и да напусне.

    Все си мисля, че ако двамата бяха седнали на масата по мъжки, биха се разбрали, но и единият инат и другия.

    Само си пожелавам, Крушарски да спре с излишните интервюта по медиите, а да си вкара къщичката в ред и да не говори много, а да действа повече. Само тогава ще спечели уважението на нас, истинските Локомотивци и хората в клуба.

  2. ГЛУПАК,ОТКОГА НЕ СИ ИДВАЛ НА ЛАУТА?
    ТЕЙБА В НЕЩАСТИНКА,ЖЪЛТУР ПОД ПРИКРИТИЕ!
    КАМБУРА НЯМА ДА Е ВЕЧЕН БЕ ЛЕШПЕР!

  3. Единствения грешен ход на Крушарски е, че не изгони Камбуров след поредното фиаско режисирано от капитана на мачовете с Лудогорец, за купата и после с говедата при 0-5 на Герена!
    Забавянето на парите го има, но това са много пари, а те не се вадят ей така, от нищото!
    Не забравяйте и че тези пари първо трябва да си ги получи Крушарски и после да ги даде на играчите! Това са 7 милиона дължими от държавата!

  4. Крушарски няма правилен ход.Единственият правилен е да почне да плаща редовно

  5. Абе ти който си написал тая статия напиши си името а не да се криеш зад 123 той че Крушарски е виновен ясно ни къде беше капитана когато играха слабо когато гонеха треньора и не взеха един важен мач още тогава трябваше да ги изгони и да почнем с млади момчета които искат да играят и няма да реват като женчовци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker