Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Фен на Локо (Пд): Ние, феновете, не искаме да управляваме – искаме начело да има човек, който живее за този клуб

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Поредното писмо от наш читател пристигна днес чрез рубриката ни „Твоята Трибуна“,, през която всеки един запалянко може да изкаже своето мнение.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Трето поколение локомотивец съм. Луд съм по Локомотив и заради него съм правил калкво ли не, както съм сигурен, че такива като мен са хиляди?!

Футбола е игра. Игра, която би трябвало да привлича хората, за да я гледат, да има тръпка, да очакваш следващия мач, а фена (привърженика) да брани отбора и честта му с всички сили, както и неистово да го подкрепя!

Искам да питам, има ли ги всичките тези фактори в Локомотив след шампионския сезон и в частност сега при това управление? Отговора е отрицателен! Е, когато няма тръпка, няма игра, постоянно губиш и не се бориш за нищо, когато стадиона е празен, когато ръководството и управлението на клуба са тотално неадекватни (мога да изброя поне 30 факта) , какъв е смисъла от това, дали клуба го има или не? Дали имало пари или не? Кое осмисля съществуването на този клуб след като феновете му не са на стадиона и ги е срам от отбора на живота си, заради състоянието в което се намира, организационно и респективно игрово? Къде е смисъла на такова съществуване? Единствено полза имат тези, които взимат пари от този клуб! Това обаче не са привържениците му, а без тях всичко се обезсмисля!

Е, такъв клуб е клуба на живота ни и то не от вчера! Знаете ли, как се понасят тези несгоди и този срам?

Да, феновете доказахме, че не можем да управляваме велик клуб от ранга на Локомотив, но го направихме по принуда. Да, със сигурност сме грешали не веднъж, но винаги сме давали всичко от себе си, когато е необходимо! Давали сме кредит на доверие на всички, които дойдоха уж да помагат на Локомотив, но после ни оставиха сума ти милиони дългове и безславно съществуване! Дадохме го и на Крушарски!

Ние феновете не искаме да управляваме. Ние искаме начело на Локомотив да има човек, който живее за този клуб, на който му пука за парите му, за играта на отбора, за това, как да дойдат повече хора на стадиона, да развива школата, защото децата са нашето бъдеще, да уважава феновете, да мисли как отбора и клуба да просперират, да търси спонсори и да създаде професионални условия подобаващи на един елитен ФК!

Хиляди пъти сме заявявали, че не искаме купи, титли и победи на всяка цена. Искаме само визия на стремеж за по-добро и достойно представяне. Ето това искаме!
Какво от тези неща направиха Крушарски и свитата му “непоклатими директори”? НИЩО!

Изгониха Илиан, Едо, после и самия Христо Колев се компрометира заради жалкото им управление, а мнозина си помислихме че вината е в него! Изгониха втория голмайстор за всички времена и легенда на Локомотив Мартин Камбуров! Изпуснаха цял отбор силни играчи: Димо Бакалов, Велковски, Харуби, Ив. Иванов, Виданов, Бадема, Балдовалиев, Ст.Велев, Райнов……без да вземат и стотинка от трансфери! После докараха Войновци и Бруновци, а с тях и купища незнайни футболистчета търсещи някой лев но без нужните качества….и после срам, срам, срам! А от директорите нито един не си тръгна??? ЗАЩО? Не се ли вмирисва рибата откъм главата? След толкова несгоди и провали, защо не назначиха нови, футболни хора, които я разбират пущината???? Защото явно не искат или наистина акъла и възможностите им са толкова!

Кое да си изберем, срама и жалкото съществуване или небитието? Аз искам да си остана горд фен на Великия Локомотив и с гордост да нося и показвам всичко, заради което дядо ми ме е възпитал Локомотивец!
Убеден съм, че дори и след години Локомотив пак ще пребъде, защото това е велик клуб с ужасно много фенове по целия свят!

Достатъчно търпяхме, надявахме се, вярвахме в по-доброто, но четвърта година срама става все по-голям и все по-трудно се преживява.

Това е!

Ясно е, че ни чакат ужасни времена на лутане и безвремие, но статуквото в момента е още по-ужасно!

Локомотив Пловдив до живот!

Изпратил:  Константин Ашламов

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв. Харесай я от ТУК.

ГЛЕДАЙ: Митко Илиев: Резултатът изглежда все едно Славия са ни надиграли, дано имаме по-добри дни

ГЛЕДАЙ: Митко Илиев: Резултатът изглежда все едно Славия са ни надиграли, дано имаме по-добри дни

ГЛЕДАЙ: Митко Илиев: Резултатът изглежда все едно Славия са ни надиграли, дано имаме по-добри дни

ГЛЕДАЙ: Митко Илиев: Резултатът изглежда все едно Славия са ни надиграли, дано имаме по-добри дни

ГЛЕДАЙ: Митко Илиев: Резултатът изглежда все едно Славия са ни надиграли, дано имаме по-добри дни

ГЛЕДАЙ: Митко Илиев: Резултатът изглежда все едно Славия са ни надиграли, дано имаме по-добри дни

ГЛЕДАЙ: Митко Илиев: Резултатът изглежда все едно Славия са ни надиграли, дано имаме по-добри дни

ГЛЕДАЙ: Митко Илиев: Резултатът изглежда все едно Славия са ни надиграли, дано имаме по-добри дни

Подобни

14 Коментара

  1. Респект за едно ИСТИНСКО черно бяло сърце и за всяка една казана дума!!!
    Обаче тука всички анонимни “локомотивци” дето се късат да дават “компетентни” съвети, толкова много ми “смърдят” та чак ми жълтеят! И нещо много са се притеснили, току виж наистина си намерим нов собственик!?! Искам да ги успокоя, че има кой да милее за бъдещето на ЛОКОМОТИВ – вие по-добре си гледайте “Ботевь”!
    А за черно бялата половина на Вечния ни Град – дали на някой изобщо му харесва това което вижда на терена, което пък е пряко следствие от това което се води за управление на клуба?!? Единственото което ме плаши е възможността крушо да е в положение да не може да си тръгне – щото държавните поръчки ще се изпарят на момента!
    Та така!

    1. виждам ти хич не си анонимен….
      А да не би случайно да си автора, който сам си пише коментари.
      А и случайно нямаш ли намерение да отговориш на доста добрите въпроси, който бяха ти зададени?
      И за какви “държавни поръчки” говориш?? Може би не си чувал, че такива няма. Даже напротив – не му се плаща за доставките.
      До момента се виждат 2 тенденции – популизми и лозунги от едната страна и логичнио въпроси от другата.
      Но явно логиката не ти е силата….

  2. този господин на кой отбор е фен след като не го интересува дали Локомотив ще го има или не??

  3. ами направете си един ваш отбор и си правете каквото си искате.
    Защо искате да ликвидирате нашия?? Това достойно ли е?

  4. г-не, а случайно задавате ли си въпроса дали тази “тръпка” ще я има когато клуба фалира? дали тези играчи ще се върнат да иограят без пари? Доколкото знам те точно заради повече пари са напуснали.
    Хайде да мислим малко с главите си. Какво ще кажете, а?

  5. популизми и лъжи.
    Кой изгони Илиян – Камбуров и “готвачите”.
    Кой изгони Едо – всички ние защото се оказа некадърник. Това разбирасе не е първия отбор от който са го изгонили..

    Нека всеки си зададе един въпрос – на него лично пречат ли му “директорчетата”, заради които са най-големите нападки??
    Отговора е НЕ.
    Следващ въпрос: На кого пречат? – на този на когото те не разрешават да краде, както е крал досега.
    Е, сами стигнахте до извода кой седи зад поредния опит за преврат….
    Това дава отговор и на въпроса защо общината мотае концесията на Лаута…

  6. всъщност от кого го искате това? Кой да назначи собственик на частен клуб? Кой да назначи някой, който да дава собствени пари на футболен клуб?

  7. Г-н Ашламов , уважавам вашето мнение , но не го приемем . Затова искам да те питам . Периодът на управлението на феновете по славен период от сегашния ли е ? Освен това би ли ми посочил алтернатива на сегашното управление . Не е ли по добре вместо да се създава напрежение в отбора , да се обеденим и да помогнем на Крушарски да се подобри управлението . Кажи ми колко пъти направихме протести пред общината , която умишлено се мотае и не дава исканите концесии , с което може да се помогне на Локомотив. Защо не взехте пример от ботевистите които направиха протестно шествие и постигнаха каквото искаха . Но май целта не е да се помогне на Локомотив , а да се махне Крушарски , защото сме обидени на него , така както изгонихме и Коко . Сега ще ти кажа , че ще остана анонимент , защото когато се опитах да кажа противно мнение на вашето , по време на управлението на ” феновете ” щях да бъда набит и само намесата на хората около мен се отървах .

  8. Ние не искаме нищо просто хора който милеят и работят правилно за черно белия тим .. не искаме купи трофей а мьжка и сьрцата игра .. Неможе половиния град да страда зареди някакви алкохолици който режат крайници и се подиграват с клуб от ранга на Локомотив . Отбор който е дал най добрите играчи наБг за всички времена .. Бонев сьдаков едо Колев кьнчев курбанов Мартин още плеяда голмайстори Гочо затова ли заслужаваме ?

    1. Балък говориш ми за повече от 40 годни сега времето е друго парите командват или по просто да ти обясня да изгониш Шонито от вероната без пари и да почнеш лапаш на негов гръб

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker