Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Фенка на Локомотив: Футболистите ни играят, толкова колкото ги подкрепяме ние

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Днес в пощата ни пристигна още едно писмо от привърженик на Локомотив.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Единственото което знам, че отбора който обичам ще бъде винаги един и същ. Никога не съм си помисляла да подкрепя други цветове. И по времето на Галя Топалова, и по времето на Коко Динев и сега, когато Локомотив Пловдив е на хората, които го обичат. Обективно погледнато това, което правят футболистите на терена е огледало на това, което вече голяма част от феновете си позволяват да правят – да мрънкат. Да мрънкат, да се оплакват, да искат чудеса. Ами няма как да стане. Всички бяхме на ясно, а които не са го разбрали си е техен проблем, че Локомотив трудно ще се задържи в А група, че може да стигнем до дъното. Футболистите ни показаха, че борба ще има. От нас се искаше само да ги подкрепяме. Да бъдем на всеки възможен мач, 95 минути в седмицата, да сме 12 играч, както винаги сме били. А какво направихме ние, започнахме да се оплакваме, да недоволстваме. Защо да не могат и те да го правят? С какво заслужиха тази слаба подкрепа в дербито? При положение, че скоро преди това отстраниха Ботев за купата ? Футболистите ни играят, толкова колкото ги подкрепяме ние. Замислете се, защото до понеделник има много малко време. :)

Изпратил: Локомотив е вечен

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

TribunaPlovdiv.bg не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права.

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

11 Коментара

  1. S lokomotiv vinagi sa se suobrazqvali za6toto e top 4 na BG za vsi4ki vremena ima prekrasna publika no za jalost otbor koito izlaga poloviniq grad i ni kara da hodim s navedeni glavi no lubovta kym emblemata i cvetovete nikoga nqma ugastne nezavisimo v koq grupa shte sme ne mi puka az vinagi shte sam ot toq otbor

  2. Абе ти луда ли си? Тия боклуци където са в отбора са най-нищожното нещо което може да случи в този момент, те не играят, те подтичват, като ги гледам се сещам за Божинов и ми се плаче. ТРАГЕДИЯ, няма да отделя и лев повече за тези боклуци и малоумната управа.

  3. За какво да играят футболистите на Локомотив? Нека изброим най-важните няколко мотива:
    1. Играе се за пари.
    В Локомотив явно този мотив го няма.Футбола е тежка физическа работа с много риск за контузии и преждевременно прекратяване на футболната кариера,която и не е особено дълга-32-36г.обикновено. Именно затова и заплатите на футболистите не са като на обикновените работници, а доста по-големи,за да обезпечат до някаква степен това голямо износване на футболистите. В Локомотив го няма сега това обезпечаване,най-важното и как да се мотивират футболистите да се ,,износват,,влагайки се изцяло според възможностите си? Ако вие работите нещо, без да ви плащат,бихте ли се влагали в работата максимално?!?
    2. Вторият по важност мотив е да речем оставането на Локомотив в елитната А група. Но дори и да оставят отбора в групата, какво ще се промени? Видя се ясно,че няма мераклии с пари да финансират Локомотив. А при сегашните обстоятелства се играе без пари! Тогава и догодина да се мъчат по същия начин-няма никакъв смисъл. Отборът няма никакво бъдеще при това положение. Ето защо и този важен мотив липсва-няма за какво бъдеще да се играе!
    3. Името и историята на клуба.
    Колко от настоящите футболисти са от школата на Локомотив,за да са мотивирани да играят за него без пари?!? Може би само треньора-Бащата. Тогава кое да ги мотивира да се напъват-Локомотив си е едно от имената на отборите в България,нищо повече. Единствено юношите биха били максимално мотивирани,но знаем до къде ще им стигнат възможностите, да защитават клубната чест. И до кога ли без пари?!?
    4. Друг важен мотив за игра е и лично представяне на определени футболисти с цел успешно преминаване в по-финансово състоятелни отбори. В Локомотив има няколко такива играча и си личи тяхното по-голямо усърдие в играта, но на фона на останалите и те изгубват мотивацията си. А и сме наясно,че отбора е събран от футболисти,които не са били чак толкова привлекателни за другите отбори от елитната ни група. Тогава виждаме, че и този мотив за личното представяне,не се оказва действен за повечето играчи,а ги е завладяло униние и примирение!
    И така, да обобщим-за какво да се напрягат футболистите на Локомотив? НЯМА ЗА КАКВО!!!
    Единствено и само биха могли да се мотивират ако видят, че има смисъл. А смисълът биха били ЕДИНСТВЕНО И САМО ДЕСЕТТИНА ХИЛЯДИ ФЕНА, КОИТО ИСКАТ ДА СИ ИМАТ ОТБОР И С МАЛКИ,РЕДОВНИ СУМИ СИ ГО ОСИГУРЯВАТ!!! Докато не проумеете това няма нищо добро да се случи за Локомотив,а напротив. Няма никакъв резон да викате срещу футболистите и да искате да ги гоните-те не са длъжни да играят максимално за…тоя дето духа! Нито са длъжни да си чупят краката за една шепа фенове! Те в момента НЯМА ЗА КАКВО ДА ИГРАЯТ-ЗАПОМНЕТЕ ТОВА!!! И АКО ИСКАТЕ ПОПРАВЕТЕ ПЕРСПЕКТИВАТА ЗА ЛОКОМОТИВ!!!

    1. Човек,само че аз работя,за да ми плащат и ако не си върша работата,както трябва,не само че няма да ми платят,но ще ме и изгонят!!!
      Единствено,само в България,на футболистите се плаща за да играят,а не обратното,те да си го заслужат!!!
      Останалите ти мисли,няма да ги коментирам,защото са АЛА-БАЛА!!!
      Единствено ми харесва обобщението ти,че трябва да сме на стадиона и макар и малки,все пак ще има някакви приходи!!!

  4. И сто хиляди да сме на стадиона кога няма пари и не им плащат на футболистите все тая.Спомнете си един мач бяхме наказани без публика играхме с Левски и ги бихме с 1:0 Милиев вкара гола така,че футбола е бизнес,а с трици маймуни не се лови това е истината.БЕЗ ПАРИ НЕ СТАВА

    1. Нали се сещаш че, ако е пълен стадиона всеки мач пари ще има… В момента,точно когато клуба е зависим по някакъв начин от нас, ние ходим по 1000 човека на Лаута

    2. Ако са 100 000, както казваш на стадиона, ще има 1 000 000 лв. от тези хора,от билетите. Ако са само 5000 на стадиона, от тях ще има 50 000 лв само от един мач. Схващаш ли кога ще има пари? Не някой балама да ги дава на куп-такива вече няма-а ти само да се кефиш и викаш на мач. Ако искаш сирене, си го купуваш, ако искаш отбор-СИ ГО КУПУВАШ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker