Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Привърженик на ”смърфовете”: Локомотивци, спите ли?

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Поредното писмо от наш читател пристигна днес чрез рубриката ни „Твоята Трибуна“,, през която всеки един запалянко може да изкаже своето мнение.

То е от запалянко на Локомотив, който пише за случващото се на “Лаута” и липсата на масова подкрепа към отбора.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Здравейте Локомотивци, спите ли?

Рядко пиша мнения по форумите, но днес реших да напиша някой неща които ме чоплят не отдавна….

Измина и поредния мач на Лаута, срещу водещ отбор, един от дразнителите а стадиона беше празен. Да приемем че на повечето не им се ходи срещу Етър, Верея, Витоша и т.н., не че и това в събота беше цска но все пак.
Истината е че публиката на Локомотив не вярва, след толкова скандали, сътресения, интриги, циркове, декларации, оставки….

Когато започна мача в събота липсваше всякаква страст от феновете и то не е от 1 или 2 мача…Момчетата играят мъжки и се раздават колкото могат, но публиката не вярваше че можем да вземем нещо, нямаше тази подкрепа която е била преди в такъв мач.

Не мога да ви разбера повечето фенове….на едни ви пречи треньора, на други собственика, на трети някой играч….всеки си има мнение напълно нормално, но излезнат ли момчетата на терена ставаме и ги подкрепяме.
Нито един треньор или собственик (които и каквито и да са) не бива да ви пречат от това да подкрепяте любимия си отбор.

Замислете се и направете един път компромис в името на Локомотив, стига вече дразги и интриги, това е треньора, това е отбора…заслужават пълна покрепа.

Минавахме през радост,
през болка и тъга,
с тебе бяхме заедно,
накрая на света
и времето минава,
но ти си моят свят.

Изпратил:  Атанас Петров

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв. Харесай я от ТУК.

Подобни

5 Коментара

  1. Онзи ден на мача с микретата като видях колко малко хора са на стадиона,ми се сви сърцето! Та за такав мач преди сън не ни ловеше! А сега какво става не мога да проумея! Все недоволни от ляво от дясно от горе от доле . . .стига вече разделения,стига интриги,стига недоволства! Не си спомням мач срещу припознавачите да сме били една шепа фенове! Това е меко казано срамно в собственият ни дом да се чувстваме като гости! Та ние сме Локомотив Пловдив! Какво стана с великия рефре- Винаги с вас,винаги с вас,само Локо е,само Локо е . .

  2. По принцип това е истината! Отбора заслужава подкрепа, за разлика от ръководството! Феновете сме длъжни да сме на стадиона, но неадекватното ръководство действа демотивиращо на феновете чрез липсата на цели и защита на клуба от негова страна. Крушарски постоянно ръси глупости за борба за титла, Европа и т-н а завчера внезапно обяви че отлага тези цели за 2020-та. Ето това убива редовия запалянко. Посредственото живуркане. Локомотив с Крушарски съществува точно така. За някои може и да не е лошо, но Локомотив Пловдив заслужава много повече! Трябва да има цели, стадион и база, за да има бъдеще! Крушарски с идването си гарантира за тези неща, но вече четвърта година нищо реално!? Така стадион не се пълни! Дела трябват другари, не приказки! Въпреки това ние феновете сме длъжни да сме на стадиона! Особено в мачове като съботния! Честта на Локомотив е по-важна от всичко!

    1. Пак ръководството и други да дойдат пак ще мрънкаш е не си само ти Спортклуб защо не кажеш истината и прикратеният мач изгонването на Динев е отлива на на хората след това ясно е че не държиш на отбора а кой дава мангите и кой управлява а за Бесика че са 42 ма човека фенклуб ли са декларатори ли са

    2. А ти какво направи за базата? Протестира ли пред кмета или се молиш Крушарски да се провали?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker