Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Привърженик на Локо за загубата от Ботев и тактическите грешки

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Днес привърженик на Локомотив Пловдив ни изпрати писмо чрез рубриката „Твоята Трибуна“, в което говори за загубата в градското дерби от Ботев Пловдив.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста БЕЗ редакторска намеса:

Мина поредното футболно дерби на Пловдив или вие както с право го наричате дерби на България. Няма да го крия, фен съм на Локомотив от много време. Гледам почти всички мачове на любимия ми отбор, а какво остава и за дербитата. Казвам дербитата, защото вчера гледах за първи път толкова слабо дерби между Локо и Ботев. Ботев бяха също толкова слаби, колкото не съм ги виждал от много години. Бяха супер страхливи и наплашени да не загубят двубоя, това си го показаха и след гола, който ни вкараха (вратарски гол). Въпроса обаче не е до слабия Ботев, слаби силни те си ни победиха. Въпроса ми е защо Христо Колев, една легенда на Локомотив Пловдив доказана през годините КАТО ФУТБОЛИСТ, все още е треньор на моя любим отбор. До момента той може би има вече около 4-5 дербита с нас и в нито едно ние НЕ ПОКАЗАХМЕ МЪЖКА игра. Не може в онзи мач в който им вкарахме два гола в две минути той да ги прибира отзад. Вчера жълтите безобразно слаби а ние играем катко самия Пашев каза все едно в контрола. И заради кой играем като в контрола? Имено заради Бащата и Пашев. И двамата доказаха, че не стават за Локомотив, ако наистина Локомотив има цели за нещо-голямо. Вчера в мача видяхме редица тактически грешки, даже не искам и да ги изброявам. Децата в пети клас щяха да видят че Марчев играеше по добре със Стоянов отколкото с Крумов. За формата на Харуби, която си личеше още в контролите не ми се говори. Дано г-н Крушарски да помисли и да се разделим с Бащата когато още е време, а не да го гоним след някоя още по-грозна загуба.

Изпратил: Локо до живот

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

TribunaPlovdiv.bg не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права.

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker