Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Привърженик на Локо: Време е Крушарски да си спази обещанието

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Днес фен на Локомотив (Пловдив) ни изпрати писмо, чрез рубриката „Твоята Трибуна“, в което коментира случващото в “черно-белия” тим след срамната загуба с 5:0 от Пирин (Благоевград).

TribunaPlovdiv.bg публикува текста БЕЗ редакторска намеса:

Здравейте Локомотитвци и читатели на ТрибунаПЛОВДИВ. От много време не бях писал тук, защото и нямаше сериозна причина да го правя. Вчерашният срам обаче преля чашата на търпението ми. Винаги съм подкрепял отбора, но това вчера бе исторически срам. Нещо, което ще остане с години в историята ни. Загуба с 5:0 от ПИРИН е повече от срамно нещо, за клуб като нашия.

Вземи 100% Депозит Бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай в страхотно качество над 100 000 мачове, залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

Време е ние феновете да вземем нещата в ръце. Още в понеделник, при вечерната тренировка всички да отидем и да им кажем на тези аматьори от елеците, през алкохолика спортен директор до самите футболисти, че това повече няма да се търпи и че трябва да се махнат веднъж за винаги от Локомотив! Време е за промяна. Крушарски обеща след загубата от Лудогорец с 4:0 и с 5:0 от Левски, че ако се провалим в края на сезона ще изгони Чаво и елеците. Но не го направи! Сега е време да му го припомним и да направи този ход. Чавдар е пълна издънка. Не само, че го интересува само чашката, но и видно няма как да ни помогне да растем. От повече от година е в клуба и няма нито една свършена работа, нито един добър трансфер. Най-грозното и ГНУСНО е, че от мои приятели близки до хора в клуба, научавам, че той вече започнал и футболисти да се опитва да привлича сам (нищо, че не стават и за втория отбор на Металик Сопот) само и само да вземе комисионна от тях. Елеците също се доказаха, че не струват. Пак сумати грешки и този сезон и така до припадък.

Също друго важно нещо обаче е да се махне ЦЕЛИЯ, АМА ЦЕЛИЯ щаб на Войнов. Както във форума го бяха написали: “На практика ние нямаме треньор, а отбора ни играе просто ей така, пък каквото стане!
Колкото и да ги псуваме и обиждаме поединично, от този отбор има играчи, които могат и всички ние сме го виждали!
В момента никой от отбора не знае, какво прави!

Тотална липса на тактика! Не само в този мач, а и с Верея и с Дунав и с Бистрица….!
Първите мачове ги изиграхме на мускули и на индивидуалните умения на играчите ни! И те обаче логично се изчерпаха!Имаше и мотивация като за начало! После всичко рухна след като и тя изчезна!
От мач на мач става по-лошо, но според мен няма вече накъде!

При всеки от головете на пръв поглед има наредени линии, има позициониране, но дотам. Все вдно са колчета от някоя алпийска дисциплина, а ония от Пирин само ги разминават и бележат отвсякъде!
Пламен Крумов и според мен се отличаваше над останалите в положителен аспект. Бяга, раздава се, гори в играта. Другите марди!

Вземи 100% Депозит Бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай в страхотно качество над 100 000 мачове, залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

За мен този черния вратар с нищо не превъзхожда Пиргов! Висок е, но е много муден! Пламен Николов трагедия! Асенчо и той завалията! Защо Марков не бе титуляр?……

Дори един Ванче не знаеше какво да прави? В защита ли да се връща, в центъра ли да стои?
За това обаче на 90% са виновни “треньорите”!

Бай Войник, мека мария. Мъчи се човека, но нокой не го ебава. Сегашните играчи са друг сорт, а той с бездушници не може да се справи, защото е мек!

Вярно е, че по-голямата част от тренировките ги води Бащата и именно този човек е редно да бъде отстранен! Почерка му си личи не само в момента, а при всичките периоди, откакто беше старши, та до останалите като помощник.
Тоталната липса на мотивация, тактическа дисциплина и респект от страна на играчите за мен идва оттам!
Припомнете си, че при всеки треньор винаги стигаме до такава гледка на терена, освен в началото, след смяната!
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО нов треньор, който да доведе изцяло негов екип от помощници!
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО пияницата Цветков вън от клуба!”

Вземи 100% Депозит Бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай в страхотно качество над 100 000 мачове, залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

Крушарски да взима нещата в ръце, стига си е хвърлял парите. Трябва нов треньор, който да махне некадърника Велковски, заедно с Кикирицата и това недоразумение на природата Янко Ангелов.

Изпратил: Истински Локомотивец 85

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв. Харесай я от ТУК.

Подобни

9 Коментара

  1. Кики напускай незабавно отивай при платената легенда кабуров ти си капитан на един от най обичаните отбори срам нямаш ли извинете се поне но нямате очи заплатаджии долни .. Единствен трябва да остане Меси Умарбаев най добрия всеки мач кьде е серджо бе дьртак ??

  2. Za velkovski i trenea ne sam saglasen..no DANI KIKI veche 5 macha nishto ne igrae…a e tituljar..Velkovski ne e vinoven..igrae na neprivichen post a momcheto iska da igrae…no tenerite ne go puskat na mjastoto na Bakalov..a toi se izmorjava sled 60 minuta…

  3. Кики незабавно вън от локомотив. Вече 10 години го чакаме да се разиграе ама завалията не може. С него камбуров още има думата в локомотив.

  4. За треньора и Чаво съм съгласен за футболистите не.
    За тея лайнари,трябва само един Емил Велев,който ако трябва и да ги шамаросва.
    Никаква дисциплина няма от тяхна страна!
    Не знам и от колко време не са глобявани!
    Ние вече спряхме да скандираме ВИНАГИ С вАС и то с основание!
    НЕ че те не могат!Показвали са че могат!Но нещо става!
    Те ли играят в схеми и не се напрягат,друго ли е….
    Не трябва толкова раздуто ръководство и директори.
    Само Маринков трябва да е там,защото той е най-опитния и е футболен човек!
    По времето на Жоро Илиев,беше само Наков и нещата вървяха!!
    Още с идването на Войнов не таях големи надежди!
    Войнов не е за голям футбол!
    Крушарски трябва да разбере че само с гола романтика не става,иска се професионализъм,човече!!!
    Вече не сме през 60-те или 70-те!!!

  5. Вънка Кики и Марчев солташаци на….правят раздори ръководството било виновно айде сектир феновете щели кво да извадят пари ли или зоните.КикиВън

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker