Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Привърженик на Локомотив за терените в България, БФС и дербито на Пловдив

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. В пощата ни пристигна писмо от привърженик на Локомотив Пловдив, който ни праща коментар относно „черно-белите“, БФС и изминалото дерби на Пловдив.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Ваш читател съм.Заставам зад името си Георги Богданов(https://www.facebook.com/georgi.bogdanov.5) – не искам да се крия зад анонимни псевдоними.Ще говоря направо и открито без никакви заобиколки.Футбола в България отдавна не е футбол а някакво подобие на него.Футболистите не са футболисти а обратното на това-чалга-маниаци.Шапка им свалям на малцината които наистина са истински играчи.Но нека не се задълбочаваме в това и нека обърнем внимание на нещото което наричаме БФС. На чело на което стоят хора които разбират от футбол или поне така се води.Хора които трябва да ръководят всичко свързано с футбола в България.Но тук вече нещата не са така а напротив съвсем обратното свързано с черното тото-всеки един се досеща за какво става дума.Но нека обърнем внимание на нещо малко учудващо-КАК МОЖЕ ДА СЕ ПРИНУДЯТ ВСИЧКИ ОТБОРИ ОТ А ГРУПА ДА ИГРАЯТ НА ТЕРЕНИ НЕПОДХОДЯЩИ ЗА ПРОВЕЖДАНЕТО НА ЕДНА ФУТБОЛНА СРЕЩА.Преди 3 дена цялата страна беше покрита със сняг.Стадионите не бяха в състояние.Но това явно не са го забелязали господата от БФС и принудиха да се провеждат определени срещи.Като тези между ЦСКА-Берое и Локомотив Пловдив-Ботев Пловдив.На 2-та стадиона на който се проведоха срещите положението беше доста тежко.Тревната настилка не ставаше за нищо.Ще се насоча към мача Локомотив Пловдив – Ботев Пловдив.На 8 март ,денят в който беше определен да се изиграе мача трябваше да пристигне делегат който да определи дали терена е годен за игра или не.Както беше ясно той трябваше да е 3 часа преди събитието на стадиона но той все пак реши да позакъснее.Пристигна 1 час преди срещата.След заседание в 12:10 обяви,че терена не става за игра.ОК съгласихме се с него ,НО спомена,че срещата ще се проведе на другият ден(понеделник).Също така спомена ако домакините не пригодят терена за срещата ще се наложи служебна загуба.ОК футболистите,феновете и работниците се заеха веднага да почистват.Малко по късно излезна информация в която пишеше ,че окончателно срещата е преместена вторник от 17:30.Но все пак макар и каквито усилия да бяха положени терена остана в окаяно положение.Мачът на които присъствах не беше никакъв мач.А нещо подобно на него.Не казвам,че другите стадиони са в по добро състояние .С това което написах искам главно да се обърна към Борислав Михайлов и да го попитам дали е гледал срещата и дали му е харело това което е видял.Дали човек който се предполага,че разбира от футбол да принуждава 2 отбора да играят след като няма подходящи условия за провеждането на едни съвсем нормален мач.От друга страна е времето в което се провежда.Отборите на Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив са отбори които разполагат с фенове на които им се гледа ИСТИНСКИ футбол.За това е трябвало да го направят в ден и час подходящи за 2-та отбора.А не през седмицата.Ден в който една час са на училище,друга на работа. Дано сте разбрали какво искам да кажа с това което съм написал.

Изпратил: Георги Богданов

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

TribunaPlovdiv.bg не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права.

Сподели ни и твоето мнение като ни изшратиш материал по темата с отложенето пловдивско дерби. Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

2 Коментара

  1. Не знам, Гоше.
    Аз едва-едва схванах за какво става дума.
    Толкова правописни и пунктуационни грешки, събрани на едно място, не съм виждал. Фен на Локомотив съм, ама е крайно време да се научиш да пишеш вече.

    1. Момчето го е написало доста разбираемо иска се да се чете внимателно.Но нищо анонимни разбирачи като теб има доста.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker