бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТвоята ОценкаФутбол

Твоята Трибуна: Привърженик на Локомотив относно увеличението на билетите за дербито + АНКЕТА

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Днес в пощата ни пристигна писмо от привърженик на Локомотив Пловдив, който ни праща коментар относно евентуалното увеличение на билетите за дербито с Ботев в неделя.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Здравейте Трибуна Пловдив,

Като медията,която лично според мен а и приятелите ми които подкрепяме Локомотив от вече 23 години ви пиша по повод идеята на привърженици днес да се вдигнат цените на билетите за дербито с Ботев. Идеята наистина е добра,но нека да погледнем реално.Живеем във времена в които в България парите не са вестници.Масово хората нямат и сегашните 7 лева за мач,а ние искаме от тях поне 10.Един мач на Лаута не излиза само 7 лева.Винаги ни излиза поне 10,защото това са паркинг + още нещо от стадиона.Ако се вдигнат цените сега,със сигурност на дербито няма да има повече от 3-4 хиляди човека.

Нека, който иска да даде пари отгоре и да помогне на клуба – да го направи доброволно,но 10 лева билет си е направо безумие.Ние и със сегашните 7 не можем да си напълним сектора.Нека не бъдем алчни,тъй като ако стадиона се напълни, 7 хиляди места по средно 8 лева (Спортклуб – 7лв и Централната – 10) правят 56 хил.лева,а други ден ако цените са надути на стадиона няма да има повече от 3-4 хиляди,така на практика,ръководството ще изкара далеч по-малко. Моля ви и да направите ако прецените анкета,в която другите привърженици да изкажат мнението си,тъй като ние,масовете фенове не сме съгласни с въпросното увеличение. Поздрави и само Локо!

Изпратил: Иван Стоименов

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

TribunaPlovdiv.bg не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права.

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.
Дай своето мнение в анкетата на TribunaPlovdiv.bg относно евентуалното увеличение на цените на билетите.

reklamaposledenХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

10 Коментара

  1. Аз съм ученик.Родителите ми не могат да отделят 10 лв за мач.Вече няма ли ученически билети ?

    1. Chestito,roditelite ti mogat da zapochnat da vnasqt v kasata na kluba zaplatite si !Noviq priziv,spesti ot zakuski v uchilishte -idi na stadiona

  2. Да бе направете ги 15 лева тия билети и тотално няма да се идва на стадиона.Аз трудно накарвам приятелите да се върнат на стадиона сега а кво остава ако станат и по 15 лева билетите

    1. Ако оценявате привързаноста си към клуба на 3 лева,тогава си стоите в къщи !!!!

      1. Ами те затова повечето си стоят у тях бе приятелю.Защото не е и само до трите лева,ами и още 100 простотии.С тва разединение и правенето на групите каквото си пожелаят стигнаха нещата до тук

    2. Как хората да отделят толкова пари за да ходят на мачове ? Не всички можем да си го позволим ,родителите на някой работят за по 350-400 лв ,разира се тези хора няма да дойдат !!!????!!!!! Аз съм ученик , и ми е трудно да отделям 7 лв на седмица .Искам ги от родителите ми , които не са длъжни да издържат клуба !Който има възможност ще дари и повече от 3 лв .Но по този начин само ще спрат да идват хората на стадиона . Не е защото не искаме да дадем 10 лв ,а защото нямаме възможност !А и ако трябва да включим и парите за гостувания,то месечните посещения грубо възлизат на около 160 лв, половината от заплатата на повечето българи !

  3. Hora , parite ne sa samo za Aqn , a nai veche za kluba !!! Taka 4e, samo leko poqsnenie , parite otivat nai veche v kasata na kluba , kadeto plojenieto ne e , sashto taka rozovo i se razchita na pomoshta na fenovete , malko ili mnogo ;)

  4. Напълно съм съгласен с написаното от човека,стига простотии,хората нямат пари за хляб,ние им искаме 10 лева за мач.На кино се ходи за 6 лева,където масово вече си водят хората децата,а не по футболните стадиони както някога

  5. Как може да е зададена по такъв долен начин тая анкета? Значи, ако не искаш по-високи билети не искаш да подкрепиш Аян ? Що за безумие ???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker