бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Привърженик на Локомотив с писмо до Христо Крушарски и ръководството на тима

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Поредното писмо от наш читател пристигна днес чрез рубриката ни „Твоята Трибуна“,, през която всеки един запалянко може да изкаже своето мнение.

То е от запалянко на Локомотив, който пише за случващото се на “Лаута” и начина по който се управляват “черно-белите”.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Едва 2-ри кръг а в Локомотив все същите филми и сътресения.

До КРУШАРСКИ И ЦЯЛАТА ЦИРКОВА ТРУПА наречена ”ръководство”…

Крушарски СТИГА вече!!! Вече никой не ти вярва, нито ти слуша постоянните селски изказвания по медиите. Със всеки изминал ден става все по зле, изгонихте и малкото останали хора на стадиона.

В Локомотив цари един безпорядък от ръководство до спортно техническата част. Наслушахме се на глупости и празни приказки вече 4 години…то не бяха тренировъчни бази, то не беше стадион, чужди инвеститори и т.н. Назначил си сульо и пульо за разни директорчета. Вечно почерпения Чаво който не е свършил никаква работа в тоя клуб. Взимаме чужденци на килограм, пращаме си и малкото кадърни юноши под наем, на терена е пулен хаос все едно за първи път се виждат…

Цяло лято се прави селекция и началото на сезона е следното: повечето нови си стоят по хотелите без картотеки, попълваме групата от юноши, надвишаваме квотата за чужденци извън Европейския съюз, десния бек който беше привлечен игра като ляв и беше изгонен, Буна който е ляво крило играе като десен бек, дефанзивния халф играе и той ляв бек…на терена пълна анархия, и накрая треньора се оправдава че с това разполага…..

Крушарски времето в Локомотив ти изтече, стига вече лъжи и подигравки с клуба ни!!!

СЪБИРАЙ ЦИРКОВАТА ТРУПА начело с АКРАПОВИЧ И ЧАВО И ВЪН ОТ ЛОКОМОТИВ!!!

Изпратил:  С.Т

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв. Харесай я от ТУК.

Подобни

6 Коментара

  1. Направете си фенски отбор и си го шззържайте и дългове натрупвайте солкото искате@

  2. Някакви малоумници и пияници щели да гонят крушйо ами вие ни изгонехте още на великденският прекратен мач тогава феновете скочиха и на Камбуров натрупаха маса дългове към нап и футболисти щели да гонят най добре вие се изгонете от лаута или си направете нов Локомотив и си командвайте и издържайте

  3. Чавдаре ще ти еба майката стига декларация ела като мьж курво пияна ти нямаш право да се подиграваш с този славен тим.. ти за 4г какво свьрши абсолютно нищо боклук неадекватен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker