Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Привърженик на Локомотив: Хайде да сбъднем мечтата на Крушарски

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Медията ни се превърна в трибуната, от която множество запалянковци изказват своите мнения за наболели теми около техните любими спортисти и отбори.

Днес, фен на Локомотив (Пловдив) ни изпрати писмо, чрез рубриката „Твоята Трибуна“, в което коментира ситуацията в Локомотив (Пд) и поредното изказване на собственика Христо Крушарски.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста БЕЗ редакторска намеса:

Крушарски: Мангизи!!! Ако нямате, мога да си гледам мача и сам

Абе пичове – вие последните луди където сме всеки мач на Лаута. Абе хайде да му сбъднем мечтата на тоя селски бек… И без това така ми е писнало от цялата тази безхаберност която струй от всякъде, за съжаление в любимия ни отбор. Хайде да му направим кефа на тоя смешник и да си изгледа мача сам. Даже аз лично ще му занеса на Спортклуб, там на последния ред на “М”-то където досега бях и салатка и ракийка, че ще му е много готино.

Нали сам така каза че пиел “рядко”, само когато е в настроение. А за Чаво и халба ще му занеса,че чашката ще му е къса. Не знам за Вас ама на мен този дебил започва да ми идва в повече.

Шампионска лига се завърна! Най-добрите отбори в Европа започват похода към най-ценният трофей. Започни и ти своя поход към печалбите с бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

Казано му беше с една много обрана и точна декларация какво се очаква от него-а именно да си удържи на “мъжкарската” дума и да си изпълни поне едно от обещанията,ама не.Ние като нямаме неговите “мангизи”как въобще си помисляме че може да искаме поискаме нещо,макар че е за негово и доброто на отбора.

То може,то бива ама цял вол за мезе не бива.Тая гавра с отбора ,респективно с нас вече става нетърпима.Ми като е такъв “великан”/ама съдран/ хайде бе …хайде да го ощастливим.За Вас не знам ама от следващия мач оставате 499 човека.На 500-ния му писна тази идиотия и кретения от страна на господин баровеца с МАНГИЗИТЕ…

Шампионска лига се завърна! Най-добрите отбори в Европа започват похода към най-ценният трофей. Започни и ти своя поход към печалбите с бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

За 50 години никой не можа да ме разкара от стадиона, обаче този успя.Той давал “Мангизите”.И аз давам на 20 човека заплати ама никога,ама никога не съм им забавил заплатите.Ама големия баровец с “мангизите” взема от работниците си кредит да си плати.Ей такъв виц не бях чувал.Ама иначе е голям,всеки ден кеф ти телевизия,кеф ти радио и от голяма, по голяма глупост.

Честно, меко казано съм отвратен от тоя селяндур.Защото вече вземат да ни приобщават и нас към него.Да ама на мен ми е под достойнството да ме сравняват с тоя “мангизлия”.За това боли ме момчета но от утре без мен на трибуната/бях последния от петимата където си ходихме на мач/.

Изпратил: 500-ния

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв. Харесай я от ТУК.

Подобни

16 Коментара

  1. Крушарски прекали. Едва ли има човек на които да не му е ясно това.На следващия мач ще има точно 500 човека

  2. Maлоумникът писал статията да изкара 2 млн лева годишно и да издържа отбора.Крушарски направи и той грешки никой не го отрича това,но нека си спомним кой спаси Локомотив в онзи труден момент по времето на Неждния и компания,когато отборът беше на косъм да го няма на картата.Нека си спомним как Крушарски подаде ръка тогава.Много бързо някои хора забравят хубавите неща.Нека си спомнин как миналата и поминалата година завършихме на 5 то място с лекота и само на 1 точка бяхме на косъм да играем в Европа.Нека си спомним как биехме жълтите тъпани,как бихме Лудогорец 2 пъти,как бихме Левски на Герена 2 пъти,как бихме Цска на Армията за първи път в историята.

    1. Приятелю имаш малко грешки! Първо от нежния Локото го спасиха Неделчев и второто сдружение! Второ този малоумник Крушарски съсипа готова работа като пидведе ирландеца и Христо Томов и затова Локото е на този хал!

  3. Най-лесното е да не се ходи майна.Аман от такива като вас!
    Боли го фара,че ти си нямал да дойдеш!
    Ами сипвай ракията,цъкай на западните мачове,но после и не идвай на стадиона,когато отбора тръгне!
    ГЛУПАК!!

  4. Пълен бойкот на мача нека имаме 0 човека посещаемост за да се усетят тия алкохолици за кое иде реч а след мача да сме 1000 зад стадиона за да им искаме сметка

  5. Това е същинска глупост и ми се струва,че зад тези редове се крие Провокатор.С мишкуване на дивана не се защитава позиция.Ако този фен няма средства да си плаща билета,с удоволствие утре ще му купя такъв,но ще се радвам ,ако бъде с нас на трибуните.През оная работа ми е за пиянките,защото днес са тук,утре ги няма.Моментното управление на клуба е идиотско и само с наша активна атака на стадиона ще се справим с пиянгурите и бързо ще изтрезнеят!

  6. Няма по-кретенско и НЕфенско поведение от това, заради някакъв селски бек да не се ходи на мач!!!
    Това е най-грешния начин!
    Точно обратното е правилното!
    Като не му идеш на стадиона ще му го преместиш в другия крачол!

    Когато обаче всички гневни фенове са на стадиона и покажат становището си, било то с трансперант, усвиркване, бели кърпи и т-н само тогава простака би се уплашил и би видял, че феновете не го искат, както той твърди, че това била една малка групичка!

    Масата хора е единственото нещо от което може да се уплаши всеки!

    Празния стадион с нищо не би го трогнал, защото той не е в Локомотив за да върне хората на стадиона и действията-бездействията му го показват красноречиво!

    Простака ще го изгоним само с ходене на стадиона и постоянни протести!
    Иначе подобна позиция, като на евентуалния фен в публикацията би навредила само и единствено на Локомотив Пловдив!
    На никой друг!!!!!!

    1. Аве мухлйо гладен за теб имали някой да си харесал коко бил такъв тоя такъв ами няма да ходиш отверко пък плакати щял да вдига ами терена нпмали да изореш или мач да прекратиш

  7. А така вместо да си напълним стадиона и да им покажем,че Локомотив Пловдив сме ние само ревете като ущипани булки.Ами Истината е, че никой няма да дава пари за 500 човека по трибуните ама никой не го разбра или се правите на луди.

  8. Ами вие май не ходите и търсите управдание че са ви зашити джобчетата а на анонимни писаници са способни доносниците от подбалканна

  9. Станах на полувремето мача отидох на терасата и повече не исках да гледам .. След 5мин дойде майка ми мн изнервена и жена на 60 гоодини каза че е срам да фи гледа.. Кой е виновен господин водичка ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker