tribunasofia

Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Привърженик на Локомотив с позиция относно Битката за Европа, БФС и родния футбол, като цяло…!

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Днес привърженик на Локомотив Пловдив ни изпрати писмо, чрез рубриката „Твоята Трибуна“, в което изразява мнението си около крайно любопитния евровъзел и битката за участие в турнира Лига Европа на отборите от трето до пето място в класирането на “А” група.

Както знаете, Локомотив (Пд) се намира на пето място с актив от 46т., като кръг преди края все още има реален шанс да се класира за Европа.

Емоционален и мниги въздействащ обаче бе предпоследния кръг от шампионата (35-ти кръг от “А” група), в който основните конкуренти на пловдивчани – Берое и Славия – съумяха да се преборят с първите два тима в класирането – Лудогорец и Левски – което породи много въпроси във фенове, журналисти и ръководни фактора за легитимността и феарплея в българския футбол!

TribunaPlovdiv.bg публикува текста БЕЗ редакторска намеса:

Добър Вечер на всички.

С това което ще напиша искам да се обърна към президента на БФС и всички които обичат да гледат ИСТИНСКИ ФУТБОЛ. В България няма футбол има нещо подобно на него но в същност не е.Тук футбол не се играе има отбори които се опитват но други които са много над тях им пречат.Не може един отбор който се опитва да покаже нещо винаги някой да го тъпче.Ето ви отбора на Локомотив Пловдив.Сезона не започна както трябва.Дойде Илиан Илиев потръгнаха нещата видя се светлина в тунела.Започнаха да печелят.Даже имаше и шанс за Евро турнирите но точно тези които са над тях пак се намесиха.Тези за които говорим всички ги знаем много добре.Те са хора които не знаят какво е истински футбол и каква е магията му.Не знаят какъв е заряда и напрежението което създават 2 отбора когато наистина се играе.Единственото което знаят е да печелят по лесния начин. Все пак трябва да благодарим на г-н Михайлов за прекрасното ни първенство и за това което той допринася за националния отбор. Е нека попитам и вас : Вие знаете ли какво е истински футбол и може ли с няколко думи да опишете това което ни предлага А група ? Все пак не на последно място нека благодарим на играчите,треньорския щам и всички които работят в Локомотив за това което направиха и ни накараха да изживеем този сезон !!!

Изпратил: Локомотивец!

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

TribunaPlovdiv.bg не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права.

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker