Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Привърженик на Локомотив до Община Пловдив!

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Днес привърженик на Локомотив Пловдив ни изпрати писмо чрез рубриката „Твоята Трибуна“, в което коментира отказа на Общината да даде на “черно-белия” клуб недвижимо имущество от 200 декара.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста БЕЗ редакторска намеса:

До кмета на Пловдив,

до всички Общински съветници,

до цялата община Пловдив.

Поздравления ! След вчерашния Общинския съвет, Вие паднахте в очите на хората. Поздравления за това, че се опитвате да откажете хора като г-н Крушарски. Човек който от 10 месеца е в Локомотив и не е спрял да налива свой пари. Било то стари задължения, неизплатени заплати….задължения останали от бивши собственитци, освежаване на стадион Локомотив, който впрочем е Общински…и до сега той не е поискал нищо обратно. Този човек има огромно желание да възроди отбора на Локомотив и футбола в Пловдив. Готов е да инвестира в спортна база, която да привлича и насърчава децата да спортуват, да имат подходящите условия. Готов е да инвестира в стадион Локомотив. Г-н Крушарски има хиляди идеи, има и финансовата възможност да го направи. И вместо общината да му съдейства и помогне, Вие по всякакъв начин се опитвате да го откажете. За това ли сме ви избрали ние гражданите? Или няма да ви е изгодно това подаряване на тази земя, когато няма комисионни, когато нямате лична изгода ? С това решение Вие показвате, че сте против спорта в Пловдив да се развива, че сте против това децата да има каде да се развиват и спортуват. Срам ме е от вас !

Надявам се г-н Крушарски да се откаже, заради ВАС – след като някой открито заявиха че е нежелан в Пловдив.Такива хора като него вече са много малко, за което той заслужава адмирации и едно голямо Благодаря! Г-н Крушарски пожелавам ви да изпълните всичките цели които имате с Локомотив напук на цялата жалка и смешна ”Община Пловдив” !

 

Изпратил: Локомотивец!

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

TribunaPlovdiv.bg не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права.

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

7 Коментара

  1. kak da ni dadat zemq kisiov jylti pederas e tam slavi e tam i toi jylt pederast dani kurvata su6to ka kda stane ? ami vika mda posetim tova kabinet4e ebal sam ti boklucite kur za botev i onzi bokluk totev pinokio kradec

  2. 13:23, 18.май 2016
    Мнение на заем

    „Крушарски е адски прав макар и доста наивен в случая! Нищо! Поне му свалям шапка, за енергията и желанието, което полага до момента и определено ще продължи така докато е жив! Този не е човек, който се предава и със сигурност ще изпълни намеренията си. Само да е жив и здрав! Жалкото е, че тази проблематика не е свързана само с Локомотив Пловдия, а с всички клубове в града ни. Жалко е и че общинарите, кмета и заместниците му са само едни жалки и корумпирани човечета, които грам не мислят, за града като цяло, а само за комисионни и лична изгода от всяка една сделка! Така беше и с предишните! Всеки дрънка за концесия ок. Естествено! Ами нали по този начин общината ще си остане собственик на земята, няма да инвестира нищо, инвеститора ще построи всичко, а общината ще лапа концесионни такси??? Как да дадат земя? Да не са луди! Видяхме, какво стана с Ботев?! Хванаха крадеца и хората моментално изпаднаха във финасов колапс, който дори ги затрудни да си плащат концесионните такси! Така би станало със всеки друг клуб и това е напълно нормално! Затова концесията не е изгодна за никой и лудите да хвърлят десетки милиони, на чужда земя са адски малко освен, ако не са такива с крадени пари като Цвтан Василев, ама и той не беше прост и беше на крачка да закупи земята под строежа, което е пълно доказателство на думите ми по-горе! Истината е, че трябва да се измисли междинен вариан, за подобни случаи особено в спорта и базите на клубовете, защото иначе ще затъваме още повече. В момента нямаме НИТО ЕДИН стадион, а само руини, които стоят от десетилетия нищо, че са общинска собственост! Общината иска пари, но не е забила и пирон в руините си, като само чака някой балък да им ги построи, а те да лапат концесионни…! Няма такива балъци другари! Излиза, че явно има големи мераци да се лапнат тези големи парцели в центъра на Пловдив, а клубовете да бъдат прокудени извън града или в покрайнините му, като стана с Ботев, а сега натам е тръгнал и Локомотив??? В този контекст на мисли, аз лично не вярвам нито Лаута нито Ботев да бъдат построени или ремонтирани? Проста на там вървят нещата, но времето ще покаже, дали е така?! Истината със сигурност е някъде между редовете, но съм убеден, че докато я караме по шопски, а по-точно „Абе може аз да съм зле, ама и Вуте няма да е добре“ ще си я караме на скапаните стадиони и перманентно ще се ядем взаимно, когато другия клуб е по-зле! Както постоянно се случва през годините напоследък. Кой печели от това обаче? Нека всеки да си помисли и да си отговори сам?! Аз го направих, НИКОЙ!“

  3. крушарски си изигра картите като аматьор.поиска нещо което беше ясно че няма как да му бъде дадено.

    САМО БОТЕВ!

      1. Мангал си ти, и то умрял на 98 години. Виновна е майка ти от катуна че не те е изхвърлила в коша за боклук. Аре със здраве и да го лапате жълтуррци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker