Ботев ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Привърженик на Ботев: Дойде Видовден, нямаме право на отстъпление

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Привърженик на Ботев Пловдив ни изпрати писмо, чрез рубриката „Твоята Трибуна“, в което пише за предстоящия финал за Купата на България с Лудогорец.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста БЕЗ редакторска намеса:

Направете го…………………… /един призив към всичко що е „Ботев”- Пловдив/

Скъпи ръководители,футболисти и фенове на вековен „Ботев”! Дойде Видовден!На 24 май тази година всичко що е „Ботев” Пловдив ще се изправи в люта битка за престижа и достойнството на този български тим!Вълненията безспорно са огромни!Някой сравнява двубоя като между Давид и Голиат! Но да оставим легендите от дълбоката история!Да погледнем на този ден с жаркия роден български поглед.

И да направим всичко в името на………… Уважаеми треньори,Вие методично съградихте сплотен колектив от можещи футболисти!С разумна тактика ги подредете на терена като ги мотивирате за битка във всеки ъгъл на игралното поле!Футболните Ви познания не отстъпват на добре заплатените колеги от екипа на техния пловдивски треньор! Направете го в името на огненият патрон на отбора-непримиримия Христо Ботев! Скъпи футболисти от обичания от всички нас футболен тим!През изминалите срещи Вие създадохте футболен колектив, който радваше от мач на мач всички привърженици на отбора. Преминахте през падове и възходи, за да достигнете до последната финална среща на този спорт. Със самочувствието на родни български орли раздайте се докрай на зеления терен!
Знаете много добре,че успехът идва при смелите! Направете го и за победоносната традиция на този клуб и в името на починалите наскоро негови изявени футболисти- Г.Славков,Д.Ненов и Р.Юруков! Безценни фенове на „Ботев” Пловдив!Нека този празничен ден да се превърне в бурен и запомнящ се в годините вечерен спектакъл на обичта,предаността и безрезервността ни към футболен „Ботев”!

Да взривим с енергията си националния стадион на България!Всички фенове, млади и стари ,на стадиона и пред телевизора да обединим вътрешната си енергия в крайната цел-Купата! И да озарим и заглушим небето над стадиона с нашите песни и скандирания!Да го направим в името на дългия път извървян през годините от толкова много верни фенове на отбора!

Да го направим и за незабравимите Челсито,Данчо и други, които ще ни помагат от небето над стадион „Васил Левски”! Скъпи Ботевисти,нямаме право на отстъпление ! „България цяла сега нази гледа,тоя връх висок е; ТЯ ЩЕ НИ СЪЗРЕ!” ПЕТ дни до финала. 

Изпратил:Т.Д

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв. Харесай я от ТУК.

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker