бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Поредният апел към Крушарски: Нека спрем да робуваме на легенди и да се притесняваме, че можем да обидим някого

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели.

Два дни след загубата на Локомотив (Пловдив) от Локомотив (Горна Оряховица), читател на нашия сайт реши да ни изпрати писмо чрез рубриката „Твоята Трибуна“.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста БЕЗ редакторска намеса:

Здравейте г-н Крушарски, приятели и братя Локомотивци. От доста време насам не сме били толкова обединени колкото сме вмомента. Обединяват ни мненията ни за Христо Бонев, Атанас Узунов и други персони в ръководството на клуба, лошото е, че този път поводът не е хубав. През годините сме сменили много собственици, треньори, футболисти и хора, които работят в клуба. Сменили сме всички освен Х.Б. и А.У.. Две личности, които са абсолютно безполезни за клуба на длъжностите, които вземат вмомента.

Всички сме благодарни на г-н Бонев за радостите, които ни е носил докато е носил екипа на Локомотив, както и за многобройните пъти, в които е помагал с търсенето на собственици и т.н. Нека обаче той да си остане на трибуните и да запази статута си на “легенда”, защото всички видяхме как се промениха настроенията на много от привържениците към Христо Колев след качването му на треньорския пост, който пък преди години се отрече от нас с думите “Това не е моят Локомотив”. Едва ли някъде другаде по света има длъжност “Почетен президент” и едва ли някъде другаде легендите са на заплати в клуба дори и да не правят нищо.

Време е да спрем да робуваме на легенди и да се притесняваме, че може да обидим някой, защото никой и нищо не е по-голям от Локомотив, дори и Христо Бонев. Време е и да спрем да пеем “Винаги с Вас” и да се надъхваме да ходим много народ след всеки голям катаклизъм, за да покажем любовта си към клуба, защото отсреща няма да получим нищо и то за пореден път, а любовта ни е доказана през тези 90 години през, които клуба съществува. Нека всеки понесе последствията.

Изпратил: АХ

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Подобни

2 Коментара

  1. БОЛКАТА Е ОГРОМНА НО НЯМА КОЙ ДА НИ ЧУЕ КОГАТО НАПРАВИМ НЕЩО СМЕ ЛУМПЕНИ И БОКЛУЦИ .. НО НИЕ ЩЕ ГО НАПРАВИМ ЗАЩОТО ОБИЧАМЕ КЛУБА В КОЙТО ОБИЧАМЕ ОТ ДЕЦА КАКТО И НАШИТЕ ДЕЦА …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker