бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Пареща радост за големи и малки в студения декемврийски ден

TribunaPlovdiv.bg продължава да спазва традицията и да дава думата на своите читатели. Поредното писмо от наш читател пристигна днес чрез рубриката ни „Твоята Трибуна“,, през която всеки един запалянко може да изкаже своето мнение или коментар по важен за него казус.

Редовен наш читател и запалянко на Ботев (Пловдив) споделя своите емоции за изминалия мач с Берое и предстоящото дерби на Пловдив.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Декемврийският студ здраво обхващаше стадиона. Природата хапеше съгласно сезона си. Футболното игрище на кв . Коматево кипеше от радост и песни. Колко много засмяни лица на мъже и жени, момичета и момчета. Долу на зеления терен рояк от малки доброволци по гоненето на топката ,заобикаляха своите големи любимци с молба за фланелката им. А те радушно ги раздаваха на бъдещите млади канарчета. Всички ние по-трибуните ,макар и малко на брой пеехме и скандирахме любимия тим. Песента „Един отбор….“яко се носеше над главите ни за път към Стара Загора през цяла Тракия. Само от агитката на гостите ,бодрия в началото тъпан ,отмерваше като за умряло, периодично по един барабанен удар.

Защото тази вечер, големия „ Ботев“ бе безпощаден домакин .А началото не обещаваше този прекрасен край. И двата отбора повече я удряха тази топка ,вместо да плетат майсторски комбинации. И всичко това докъм средата ,когато нашите юнаци взривиха две съседни минути и поведоха с два гола. В последвалите игрални събития видяхме онзи „Ботев“ ,познат ни от финала за купата преди години .

Здрава борбеност ,тотално раздаване на физически и технически умения ,борба за първа топка и гигантски майсторски комбинации пред вратата на гостите. И като се започна нанизването …..КАТО УМЕЛИ ТЮТЮНОРАБОТНИЧКИ нашите момчета нанизваха гол след гол. А можеше още…..независимо, че не си вкара хет-трика Антонио беше лидер пред вратата им . Джони играеше неузнаваем на дясно, Данчо- на ляво. Васко бе изпратен при смяната с овации от нас заради сърцатата му игра. Всички не можем да похвалим! Резултата, нашата радост и признанието на чуждия треньор са достатъчни. Скъпо платеният отбор на Загоре, обезпечен от държавна грижовност и със куп вносни играчи в редиците ,беше на моменти смешен любител на футбола. Вездесъщият Камбуров ,не сполучил в битката за император на Пловдив ,остана с голямото си желание да победи!!Не случайно и нашата гръмка агитка от целия стадион му бе отредила специален репертоар по случая. Дано е останал „доволен“!!

Защото всички, дошли днес в този студ на стадиона, останахме предоволни от играта на любимците ни. Дано и Вие, скъпи фенове на отбора останали на топло пред телевизора също да сте доволни. Така е и така ще бъде!!Няма да се сърдим, но само молим по-прецизно да коментирате успехите и неуспехите на отбора ни. Близо ,а не от далечно разстояние.

Днес Вие, футболисти, треньори и ръководители показахте завидно самокритично състояние на духа след мача в Търново! Вие не играехте! Вие летяхте по терена, допълвайки се един друг!!!Затова, ние Ви обичаме до края!!Ние феновете на „Ботев“- Пловдив, верни и в студ и в пек ,и тук и там!!!

Напред любимци наши, към следващата цел- градското дерби!. Покажете на футболния свят какво можете и как!!!………………………

– Айде, лягай си вече, колко е часа!- дочувах грижовното зовене на любимата ми съпруга.
След малко- отговарях в очакване да изгледам още един път успеха на моя отбор на малкия екран!
……на твоя отбор!!.
…..на вашия отбор!!
…..на отбора на „Ботев“- Пловдив!!!
……На отбора на цяла Тракия!!!

01.12.2018 г. Пловдив Т. Д.

Изпратил:  Тинко

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв. Харесай я от ТУК.

Подобни

5 Коментара

  1. Типично жълт пасквил с розов отенък! Интересно ми е този какъв коментар е имал след дербито на Коматево и след мача им срещу Етър? Ако вземат и да НЕ бият утре, тогава ще е още по-интересно? Усеща се някакъв мощен страх в селските редици, въпреки не добре играещия Локомотив и осакатения състав, който ще имат домакините! Ето, това е срамното другари НЕградски! Тази победа срещу марулите беше повече от съмнителна заради играта в на гостите, особено в защита. Преди този мач обаче играта ви жълтури не беше никак обещаваща! Дано утре пловдивчани отново да надскочат себе си и да победят, защото са домакини, а и съдбата има да им връща много! Дано да е утре!?

    1. Момчета,днес си тръгнахме от стадион „Ивайло“ наранени и притеснени и затова,че бързо се губи в последно време настроението за качествена игра в отбора.Черта, която е така характерна за“Ботев“.

  2. Тинко,не видях подобен залюхан и превъзнесен разказ,след като Митко Илиев ви го заби насред село!
    И обръщай повече внимание на жена ти,че да не тръгне по чуждо.
    Остави безмислените разкази и отивай да гушкаш жената че в тези несигурни времена не се знае….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker