Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Не може при мач с такъв заряд да се подхожда толкова несериозно

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Днес в пощата ни пристигна писмо от привърженик на Локомотив Пловдив, който ни праща коментар относно „черно-белите“.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Здравейте! Искам да изразя личното си възмущение от начина, по който управниците от БФС се отнесоха към Пловдивското дерби. Това е един от най-големите и най- чакани мачове в България. Не може при мач с такъв заряд да се подхожда толкова несериозно. Първо: БФС заплаши отбора на Локомотив Пловдив със служебна загуба, ако не положат усилия да изчистят терена. Видя се, че това няма как да се случи, защото след направената заплаха, цялото ръководство на клуба, футболисти и фенове се мобилизираха и започнаха да почистват терена. Второ:Още вчера трябваше да се вземе решението мача да не се играе, защото се виждаше ясно, че поради метеорологичните условия среща не може да има. Но нали не става въпрос за някой отбор от столицата, а от “провинцията” и не са Левски или ЦСКА, не трябва да се взимат нещата насериозно. И трето:И без заплахи за служебни загуби феновете сами щяха да се заемат с по почистване на терена. Защото май на доста хора им пречи начина, по който функционира отбора. Няма мултимилионна селекция. Почти всички нови играчи са свободни “агенти” и играят за емблемата и заради публиката. Няма какво да се лъжем- “черно-белите” фенове показаха, че ги е грижа за отбора, който подкрепят толкова сърцато и му помогнаха в много труден момент. И сега, когато момчетата на Христо Колев затвориха устата на много критици като стигнаха на полуфинал за купата на България и доставиха радост на очите с начина на игра и красив футбол, някои хора се опитват да им пречат в устрема си да направят нещо, което може да промени българския футбол като цяло. Не може в най- футболният град в България да се подиграват с хората по този начин и човека, който трябваше да реши дали ще има среща или не, да закъснява и да държи “на тръни от” 6000 до 8000 хиляди фенове дали ще могат да гледат любимите си отбори. Като за финал искам да кажа, че не е правилно и това решение мачът да се играе на следващия ден.Теренът пак няма да е добър и при това негово състояние, ако се проведе футболната среща, тотално ще се обезобрази. Трябва да се избере дата, която да не е работен ден, за да може да се напълни стадиона и феновете да се насладят да това дългоочаквано дерби. Иначе ще гледаме всичко друго, но не и футбол.

Изпратил:  Иван Ангелов

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

TribunaPlovdiv.bg не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права.

Сподели ни и твоето мнение като ни изшратиш материал по темата с отложенето пловдивско дерби. Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

reklamaposledenХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker