Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Лъжите на Динев за Локомотив

TribunaPlovdiv.bg по традиция дава думата на своите читатели чрез рубриката “Твоята Трибуна”. Днес в пощата ни пристигна писмо изпратено от наш читател, който споделя,  мнението си за управлението на Коко Динев в Локомотив.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

В момента е много модерна една тийнейджърска глупост наречена “тоя пост ме кара да…”, което явно е не особено сполучлив превод на тийнейджърска американска шега. Но всъщност това не е особено важно, важното е, че вчерашното интервю на човека с неясна длъжност в Локомотив – Константин Динев успя да ме накара да седна да напиша статия, есе, както искате го приемайте. Нещо, което обикновено не правя. За съжаление, това не е единственото ново изживяване, което това лице причини на мен и още хиляди локомотивци в Пловдив. Сред новостите в локомотивската общност са съмненията дали мача който гледаме в момента се играе или Динев е заложил на победа на противника, дали въобще ще ходим на мач по същата причина, ще има ли агитка и знамена или бойкотираме, ще играят ли Здравко и Тъча или ще гледаме опити за самоубийство с топка по крилата и дузпи застрашаващи хвъркатите животинки, да отидем ли в даден бар или не, защото може да засечем празнуващите поредния продаден мач псевдофутболисти, които да ни развалят настроението и тн. и тн.

Винаги съм знаел, че като човек Динев е много, много ниско. Въпреки твърдото ми убеждение, че личния живот на човек трябва да бъде именно такъв – личен, няма как да не прави впечатление факта, че въпросното лице е баща на много безбрачни от най-различно поп-фолк “певици”. Въпреки, че не е всичко, това е първия белег на една ценностна система, с която не би следвало някой да се гордее. Но както се казва – хора всякакви. Това, което за мен лично преля чашата беше срещата между феновете и Динев, на която той се закле в децата си, че няма да играе срещу Локомотив и да урежда мачове в официалните срещи. Дори само по себе си едно такова изказване беше безумно. За всички, които могат да четат между редовете, това си беше “Оставете ме да си играя тото-то в подготовките, аз няма да продавам мачове”. Още в този момент ми стана ясно, че този човек не си струва и трябва много бързо да напусне Локомотив ако искаме да не загубим отбора си.

След като се закле в децата си, Динев продаде финала за купата на България срещу Лудогорец. Тук, добре дресираните Интернет тролове ще зададат въпроса “откъде сте сигурни”. Ами първо, Лудогорец не бяха отбора, който са сега със самочувствие, обиграност, влизащ като фаворит във всеки мач. Второ имаше много, много комични отигравания на обичайните заподозрени, начело с пируетите на Електричката. За капак на всичко, след срещата редица футболисти на Локомотив бяха хванати в момент на лудо празнуване. Какво ли са празнували? Това, че очите на пловдивчани бяха насълзени или от новата тото печалба.

Следващото голямо престъпление на Динев към Локомотив се нарича ДЮШ. Оказа се, че голяма част от терените, за които толкова се би в гърдите са всъщност финансирани от Община Пловдив. Стана така, че месеци наред треньорите на школата не взимаха пари от Динев. Феновете, които този човек твърди, че живеем на гърба на отбора със собствени средства успяхме да разплатим по половин заплата през тези месеци за да не останат семействата на тези хора гладни. Повече от пет месеца всички, които не бяха нужни за тото-спектаклите му, не взимаха заплати в Локомотив. От чистачката, до пресаташето.

Малко смешно е, че Динев обяви, че Наско Узунов е плащал на феновете да правят зулуми. Всеки който малко от малко знае какво се случва в Пловдив е наясно, че Узунов е последния човек, който би влиял на феновете по този начин, най-малкото защото няма уважението нужно за това. Това, че отидохме на няколко протеста, като граждани на България, а не изпратени от който и да е било, които съвпаднаха с вижданията и политическата ориентация на Узунов са явния повод царя на коефициентите да хвърля подобни неверни слухове в медийното пространство. Само за справка, около година по-рано Узунов едвам си тръгна от Лаута, където щеше да бъде бит именно от същите фенове, на които уж сега плаща да хвърлят бомби и излезе в месеци отпуска или болничен. Феновете на Локомотив са независими и неподвластни никому, както е и девиза на Трибуна Бесика! Това, че гражданските ни позиции съвпадат за много въпроси и не ни е страх да ги изразим, не означава, че определена политическа партия може да предизвика определени действия при феновете. Всеки с повече от две активни мозъчни клетки ще си спомни, че имаше и доста активни фенове на Локомотив, които участваха в протестите срещу ГЕРБ, както участват и в сегашните протести срещу комунистическо-фашистко-турското правителство, което ни управлява в момента. За разлика от други, ние никога няма да станем слуги на която и да е било власт и да направим компромис с идеалите си. Това естествено е неразбираемо за лицето Динев, на който думи като чест, принципност и достойнство не значат особено.

Мита 20-30 фена е другото, кото се използва умело от хитрия комарджия и поради липсата на адекватна журналистика в България стана много популярно. Може ли Динев да отговори на въпроса, как 30 човека изгониха хилядите от Лаута през неговото управление? Как същите тези хора, които всички локомотивци познават и с които са приятели не гонеха хиляди при много по-трагички от гледна точка на класиране години? Крайно интересно ми е патологичния лъжец Динев как би обяснил, че сезони при трагичното управление на Галя Топалова са били по-посетени от сезони, в които той е бил начело на отбора?

За съжаление, хората забравят прекалено лесно дадените обещания и клетви! Прекалено лесно се забрави продадения финал, който огорчи цял Пловдив, 4:4 срещу Витес, футболното порно в няколко поредни контроли, фамозните тото афери с Любимец и тн. и тн. За това се обръщам към всички локомотивци: Братя, приятели! Константин Динев е тумор, който живее на гърба на Локомотив! Не се страхувайте да изрежем този тумор, защото всеки един ден през който той е част от нашата общност, от нашия организъм, ние се топим, умираме. Операцията може да е тежка, престоя в реанимация може да бъде години, но ще бъдем здрави, ще бъдем един до друг, усмихнати, уверени, че сме взели правилното решение, единни и сплотени както винаги сме били! Нека не позволим на един комарджия да разиграва бъдещето на Локомотив в испански и азиатски заложни къщи!

Изпратил: Иван Господинов

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

TribunaPlovdiv.bg не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права.

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

23 Коментара

  1. Разберете и запомнете бе тапаци, с Коко ще е много по-зле отколкото с който и да било друг ;) !

  2. Най-голямото прегрешение на Коко са дълговете! Аз лично никога не съм споделял масовото мнение наложено от зрителите на Сашо Диков, че всеки втори мач е нареден. Да, има и такива (веднага се сещам за загубата от Вихрен преди няколко сезона, когато Динев беше президент там), но не са толкова много. Финала също смятам, че го загубихме заради липса на концентрация, умения, хладнокръвие. Както и да е, да се върна на дълговете – това са воденични камъни! Колкото повече ги трупаме, толкова по-трудно ще изплуваме, докато не дойде момента, в който ще се одавим на дъното! Локомотивци, осъзнайте се! Трябва ни нов, чист и свят Локомотив – ориентиран към феновете и издържан от тяхната любов – билети, фланелки, трансфери на юноши в престижни чужди първенства! Не ни трябва “чичко паричко” да ни клати, нека го правим от любов!

  3. Искам само да кажа че автора на статията е дълбоко заблуден,ПЛАТЕН човек.А най-трагичното е че май изобщо не разбира от футбол!

  4. Абе хубаво бе, всички много говорят Коко да се маха, а кой ще дойде!? Вие давате ли си сметка, че никой имащ възможност и 5 стотинки не ще да даде за отбора ни!? Има ли изобщо един сериозен аргумент как ще се ПОДОБРИ състоянието на Локомотив!? Не съм съгласен с Динев, но не виждам и никакво светло бъдеще за отбора и след него!

    1. Много елементарно мислене, много! Динев не дава пари, А ТРУПА ЗАДЪЛЖЕНИЯ! Какво значи, кой ще дойде?! То сега няма никой! Акциите са на една анонимка, която утре ще избяга в сърбия примерно, а Локомотив изчезва. В момента Локомотив губи публика, продава мачове, взима нови и нови дългове, докато базата се руши. Няма как да тръгнем в друга посока, освен нагоре след като изрежем тумора Динев!

      1. Елементарно мислене? Та цялата ситуация не е ли достатъчно елементарна за разбиране? “Кой ще дойде” означава кой в бъдеще ще се ангажира финансово за клуба. Сериозен инвеститор = стабилност. Разбира се, че е елементарно. Един клуб има нужда от издръжка. Кой ще плаща на 30тина футболисти, които играят за да изхранват себе си и семействата си!? И що за сериозен инвеститор ще се наеме след като знае, че фенове ще му държат сметка по сериозен начин. За неговия ЛИЧЕН бизнес. А за един инвеститор футболен клуб е основно бизнес. Кой ще инвестира в клуба ни, това ме притеснява.

        1. Същия, който плаща и в момента – банките и фирмите кредитори! До сега някой сериозен човек, който да не е забатачвал отбора да е видял лошо отношение от феновете? Тасев, Бог да го прости от човек, който не се интересуваше от футбол се ВЛЮБИ в Локомотив!

          Ако ти си ок, Локомотив да е ЛИЧЕН бизнес на хазартно-пристрастен човек като осеменителя на фолк диви, то ние Локомотивците не сме. Локомотив е на всички нас, Локомотив не е играчка, с която хора с проблеми с пристрастяванията могат да се гаврят както намерят за добре. И ние кво? Да им трепери, че видиш ли давал пари.

          Пак питам, какво правим с дълговете, които Динев трупа с всеки изминал ден?

  5. Идвам у вас, докарвам ти нов диван, който не плащам и оставям ти да си плащаш в бъдеще с лихвите. За благодарност ще ми дадеш да клатя жена ти и да бия децата то на този диван, докато аз си реша….. Ей тва прави с нас т’ва лъжливо прасе.

    П.С. Ето,
    аз съм един от тези 30 човека.
    ЗАДАЧА: намери останалите 29, свиня!

  6. Коко спаси Локомотив на 2 пъти! Само това като си припомните и ще разберете колко много бъркате. Само вижте стадиона и какво направи за него. Някой друг да е дал лев за Локо през последните 2-3 години?

    1. Коко не е дал пари за Локомотив. Всичко което е дал, си го е взел многократно. В момента сме отбор с 5 милиона лева задължения. Ето така ни спаси два пъти комарджията – на кредит и после кой от къде е. Акциите са собственост на едно селянче – шофьорче. Утре тоя заминава за Бразилия заедно с 5те милиона, които има да връща, а ние приключваме като отбор. Ето така “спасява” динев!

    2. Семко, ако си спомняш добре, лицето Динев дойде в особено критичен момент в отбора. Бе представен пред повече хора, от колкото събрахме на последните три домакинства. Гласува му се доверие.
      На кредит всеки може да издържа отбора. Както ти – така и аз. Единственото нещо, което свинята прави е да печели от гърба на отбора.
      Няма как човек, който не е желан от никого да се натиска да си дава парите…
      Тези, които дават “лев” сме ние – феновете. Любовта е черно-бяла!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker