Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Локомотив се нуждае от лидери, не от горделиви примадони!

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Пореден привърженик на Локомотив Пловдив ни изпрати писмо, чрез рубриката „Твоята Трибуна“, в което ни пише за последните раздори на “Лаута”.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста БЕЗ редакторска намеса:

Здравейте, Локомотивци! Бих искал да изкажа мнението си относно ситуацията, в която сме изпаднали в последните няколко седмици от позицията на привърженик от 30 години, който в целия си живот е подкрепял черно-бялата идея. Днес прочетох, че играещата ни легенда Мартин Камбуров е обиден на феновете и не иска повече да облича черно-бялата фланелка поради тази причина. Миналата седмица Бащата напусна обиден от това, че няма еднолично да ръководи отбора в даден мач. Преди него пък Ераносян подаде оставка огорчен от отношението на футболистите и изглежда, че проблемите нямат край.

От имената, които изброих – всички до един безспорно са легенди на Локомотив. Но ми се струва, че в днешно време изброените легенди се държат повече като примадони, а не като лидери, които да поведат отбора в тежкия момент и да спрат да приемат извиненията от останалите, а да бъдат пример за подражание. Всеки път, когато някой поиска обяснение за безобразната игра на отбора – четем, че Мартин ги защитава с “всеки отбор може да падне с много”, но това не е духът и отношението на един лидер. Един лидер не трябва да търси извинения, а да намира начини да дърпа другите напред първо с отношението си в съблекалнята и после на терена. Явно съм се заблудил, че този лидер е Камбуров, но това не е толкова важно в момента.

По-важното е че в нашия отбор има нужда от такъв лидер, може би няколко, които с отношението и ентусиазма си да поведат останалите напред, към сърцата игра! Това е, което ние искаме да гледаме, игра от сърце за емблемата, а не горделиви и сърдити примадони, които незнайно защо обичат похвалите, но не търпят критики и може би са си помислили, че са по-големи от Локомотив! Никой не е по-голям от Локомотив! Локомотив е една еднородна сплав между ръководство, футболисти и привърженици и този, който си помисли, че неговата роля доминира над останалите две звена – винаги губи и си тръгва огорчен от Лаута по своя собствена вина. Аз вярвам, че Локомотив ще върви напред, но само с лидери, които носят емблемата в сърцето си и са готови на всичко да се борят за черно-бялата идея, а не за своя собствена слава.

Изпратил:Ангел Сапунджиев

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв. Харесай я от ТУК.

ВИДЕО: Крушарски откровено за всичко случващо се в клуба, новия треньор и…

ВИДЕО: Крушарски откровено за всичко случващо се в клуба, новия треньор и…

Подобни

Един Коментар

  1. Аз пък си мисля,че нямаме ръководство и надолу по веригата всеки се скатава!!
    Малко сме си махленски отбор в момента!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker