Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Локомотив Пловдив е семейство! Всички заедно за бъдещето на Локомотив!

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Днес в пощата ни пристигна писмо от привърженик на Локомотив Пловдив, който ни пише относно ситуацията на „Лаута“.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Съобщение: Локомотив Пловдив е семейство! Скъпи братя Локомотивци, в тези тежки за любимият отбор времена, ние сме единствените, които можем да спасим Локомотив! Всички ние искаме един силен, финансово стабилен Локомотив, които да жъне победа след победа, пред хиляди Локомотивци на Лаута, но за съжаление, това не е така. Забавят се заплати, доскорошните емблемоцелувачи, взимащи големи заплати си събраха багажа и останаха само тези, които истински обичат и държат на Локомотив и играят на първо място за отбора, после за парите. Добрата новина е, че ние феновете, многохилядното локомотивско семейство, можем да променим това! Единственото което се иска от нас е да сме на стадиона, където ни е мястото, на всеки мач на любимият отбор и да го подкрепяме от първата до последната минута!

Истината е, че ние феновете, можем сами да издържаме отбора в тези трудни времена, както в момента братя Колеви се опитват всячиски да помагат на отбора. Ще ви споделя моите размишления относно това. Трибуна Спортклуб е с капацитет от 4 200 седящни места, умножено по 7лв ( цената на билета ) се получават 29 400лв. Капацитетът на централната трибуна е 1 200 седящи места, умножено по 10 ( цената на билета ) се получават 12 000лв. Като ги прибавим към онези 29 400лв, се получава 41 400лв, които ще умножим по 2 ( средно 2 домакински мача на месец ) се получава 82 800лв. Това е приходът на клуба на месец, ако пълним стадиона на всеки мач на любимият отбор! И тези приходи са само и единствено от нас, феновете. Добавете към тях парите идващи от Профилинк, Ефбет и останалите спонсори на клуба и се получава една сума от порядъка на 100 000лв на месец. Ако се активизираме и със SMS кампанията, цифрата по-горе ще нарастне. И както г-ин Деян Колев каза, на Локомотив са му нужни 150-тина хиляди лева, за да функционира клуба що-годе нормално. Както виждате, не сме кой знае колко далеч от тази сума! Освен това, ако момчетата играят пред 6-7 хиляди души на Лаута всеки път, това ще е допълнителен стимул за тях, да оставят сърцето си на терена и да се раздават до край.

Така с наша помощ, отборът ще играе по-добре и ще печели повече срещи! Какъв по-добър начин от този, за привличането на нови спонсори и/или собственик? Доказано голям отбор, за съжаление със скромни финанси, подкрепян от хиляди фенове независимо от това, дали играе срещу Марек или срещу Ботев Пд! Съдбата на ЛОКОМОТИВ е в нашите ръце! DMS LOKO на 17 777 и всички на стадиона!!! Всички заедно за бъдещето на ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!

Изпратил: Андон Андреев 

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

TribunaPlovdiv.bg не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права.

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

reklamaposledenХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

6 Коментара

  1. Как къде е Зума?! Бащата е треньор на отбора ползащ подновения треньорски лиценз Бонев, защото Христо Колев няма такъв! Узунов и той е там всеки ден и помага скакеото може. Пишат се глупости през ден

  2. Не си спомням кога за последно на Лаута имаше 6000 човека публика,неможе отбор да се спонсорира от Фенове,няма как Фантазьори,къде е емблемата Зума-няма пари и него го няма,къде е супер Узунов,единствено Браво на Хр,Колев,успех на вечно вторият отбор на Пловдив!

  3. Сметката е проста. Ако на мач на Локомотив отиват 400-500 или 1000-1500 души,това означава че интереса към отбора е толкова. И толкова хора са склонни да дават пари за Локомотив!?! Ако публиката му е многохилядна,защо не иска да гледа отбора си? Явно итереса към Локомотив е толкова-това показва реалната сметка! Че защо тогава богаташ да взема клуба и да харчи милиони, за интереса само на 500-1000 души?!? Естествено, че няма да се намери такъв ,,бизнесмен-будала,,! Проста сметка!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker