Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Локомотив е наш, на мен, на теб и на всички! Бащата и момчетата заслужават твоята подкрепа!

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Днес в пощата ни пристигна писмо от привърженик на Локомотив Пловдив, който ни праща коментар относно „черно-белите“ и подкрепата към отбора.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

От доста време си мисля да напиша и аз няколко реда за нашия отбор и най-вече за привържениците. Умишлено не използвам етикета фен, фен култури и тем подобни дивотии.

Та сега за Локото…… Абе пичове,всички вие които се кефите когато бием и косите нерви като падаме…Не ви ли прави впечатление какво се случва на Лаута?

Как от нищото се появи това което всички сме мечтали. Отбор които играе със сърце и душа и то играе, та се къса. Естествено виновника за това е един – БАЩАТА !

От момчета събрани в последния момент, без огромни финансови претенции, болшинството свободни агенти, Бащата направи това, което може би само той е предполагал че е възможно. Направи ОТБОР, който се раздава до край и най-важното играе красив, комбинативен и атрактивен футбол. Няма ряпкане напред и каквото стане, а се играе с мисъл, с идея как да се получат нещата така че хем да е ефектно, хем и ефективно. Те всъщност и резултатите го показват. От както пое отбора Христо Колев го преобрази до неузнаваемост и понякога като ги гледам се чудя дали това сме ние и дали това са нашите играчи. Как така като с магическа пръчка ги подреди, нареди и ги накара да играят най-вече красив футбол. Е момчетата играят…

А ние, които трябва да ги подкрепяме – каква я вършим? Ами ще ви кажа – никаква. Един сърдит, че мачовете са на лампи, друг сърдит на Нежния или пък на другите от ръководството – по неясни и неразбираеми причини, ама сърдит. Трети още жали за Коко, Моко и Шмоко. Ама все сърдити и все разбирачи и големи локомотивци. Абе пичове, ми като сте локомотивци какво ми седите пред телевизорите и след това правите разбори по кафета и кръчми. Не знаете ли къде е Лаута или вече ще ходим там само ако има купа /по възможност шампионска/. Не знам… никой не искам да обиждам, всеки си знае за себе си, но наистина не ви разбирам. Едно обаче знам – че този отбор е НАШ, на мен, на теб и всички останали, за които черно-бялото райе е ценно. Не може и не бива да се правим на великани, когато съдбата на отбора зависи, в настоящия момент, и от нас. Аз и приятелите ми сме близо на петдесет, вече сме от семкаджийте или вестникарите или каквито ви дойде на ум/нашето време в агитката мина/. Ама сме там. И камъни да падат от небето пак ще сме там. Защото “Локо Пловдив але, с цялото си сърце аз обичам те”. Е как ще си пял тази песен и после някой или нещо ще ти пречи и няма да подкрепиш отбора си… Пък ако не друго, БАЩАТА и момчетата от сегашния отбор наистина, ама много наистина го заслужават….. Вие си решете…

Изпратил:  Георги  Гоцев

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

TribunaPlovdiv.bg не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права.

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

reklamaposledenХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

3 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker