бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Локомотив го е имало и преди Камбуров,ще го има и след него

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Днес фен на Локомотив (Пд) ни изпрати писмо, чрез рубриката „Твоята Трибуна“, в което говори за различията, споровете и сътресенията в клуба след напускането на Мартин Камбуров.

Здравейте. Реших да изкажа мнение за двубоя Крушарски vs Камбуров. Локомотив го е имало и преди Камбуров,ще го има и след него. Да, той е човек, допринесъл много за за Локомотив .Но някак си се самозабрави. Аз не знам на времето Баджо да е бил Ювентус, Дел Пиеро да е бил Ювентус, Тоти да е Рома, Стоичков да е Барса и тн…… и тн. Камбуров играе, не играе, той ще си остане един страхотен футболист за Локомотив и България.

Локомотив сме ние, феновете, следващи отбора навсякъде, кога сме повече, кога по-малко. Аз лично се радвам че няма да играе, защото беше ми омръзнало да гледам балоните центрирания към него, винаги да е той все едно други няма. Ако той има настроение, играе ако не – разхожда екипа.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

Можеше да изкара сезона и да си бие камшика, като толкова желае. След това изпращане както си му е рада. Относно Крушарски, вижда се, че човекът има желание….прав е, че прави каквото може за клуба. Но мисля, че навсякъде има забавяния на пари, но не толкова колкото при нас, изключвам Разград. В крайна сметка винаги има начини да се разберат като големи хора. Надявам се нещата между тях да се оправят.

Ако не мрънкаха толкова много, две години ни се изплъзва ЛЕ,и защо защото когато трябваше да си дадат малко зор те какво направиха Камбуров и компания???? Нищо. Все пак и оттам щяха да постъпят в клуба пари. Крайно време е в клуба да има ред и цели, а не да играем колкото можем. Крайно време е Локомотив да тръгне с цел, защото нямаш ли цел, ти само съществуваш.


Така че идват мачове и ние феновете, независимо колко сме, трябва да покажем, че Локомотив не е един футболист и да си подкрепяме отбора.

* Текстът е с редакторска намеса на TribunaPlovdiv.bg, като смисълът на текста не е претърпял промяна!

Изпратил: анонимен

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв. Харесай я от ТУК.

Подобни

10 Коментара

  1. Ами пропуснатите средства от двете участия е ЕКТ??
    Защото легендата си има резервация за море в Герция и не му се тренира!!!
    Нали виждате авропарка на нашите футболисти-няма вид на изгладнели!!!
    Прав е Гочо само камшик за тези лигльовци!!
    Ние какво още да направим за тях-да си продадем къщите и да им дадем и тези пари ли???

  2. Перфектен коментар! Това е истината!
    Само идиот не би продължил да подкрепя Локомотив, заради липсата на Камбуров!
    Голяма драма с тоя Камбуров! Все едно са закрили Локото?
    Никой не помни бойкотите му, за заплати преди 2 години и нещо, когато феновете държаха клуба и се чудеха, от къде да вземат пари, за да го издържат?
    Някои защитбици забравиха,че Камбуров и още няколко наши бивши фитболисти още са разследвани за уредени мачове?
    Забравиха се симулативно изиграните мачове с негово участие срещу Пирин и Локо Горна в Пловдив? После с Черно Море в Каварна и резилите със Славия (обръщалката 2-5) и бездушната игра за купата с Лудогорец и после тоталното полягане на Левски в София с 0-5????
    Ами бщездушния мач с Дунав в Пловдив, когато ни устройваше и равния, а паднахме с 3-4?????
    Ами думите на Камбуров след една победа над Верея на Лаута, че сме били много над кладирането, което заслужаваме????
    Къв капитан е тоя? Кой лидер и капитан би казал такива думи? Как с такива действия и думи повежда отбора към победи и им вдига духа??????
    Ами, ако ги нямаше тези симулативни мачове в Пловдив и равните мачове, които направихме пак в Пловдив срещу сума ти отбори под нашето ниво, къде щяхме да бъдем накрая??????
    Ами с комплект медали и сигурно класиране в ЕКТ!!!
    Мартин Камбуров носи огромна вина, за тези загуби и проблеми в самия отбор!
    И като прибавим безхаберието и финансовата немощ на Круларски, с който все пак прави нещо…., лайнарника в клуба ни става пълен!
    Мартин навреди много на Локомотив с действията си, както и помогна с головете си, но повече навреди!
    Сега с прислоеутото си напускане само нажежи обстановката повече, даде хляб на повечето медии, които мразят Локомотив и най-вече раздели за пореден път феновете!!!!!!

    Това ли е правилното поведение на един капитан, лидер и легенда, каквато се самонарече Мартин Камбуров?????????
    НЕ! ТОВА Е ПОВЕДЕНИЕ НА ЕДИН ЧИВЕК С ГОЛЯМО ЕГО, НО БЕЗ НИКАКВИ МОРАЛНИ КАЧЕСТВА!
    Затова Камбуров винаги ще си остане един голям голмайстор, но нищо повече!!!!

    Естествено, че Локомотив ще го има и без него! Даже може би ще изглежда по-добре?
    Дай Боже!

    1. Истината е че Камбура дойде в периода на Жоро Илиев,след това Тасев,после Галя,Динев и т.н.
      А това са отделни периоди,в които не сме имали почти никакви проблеми,с изключение на Галя.
      При Динев нещата бяха други.
      И сега изведнъж,когато финансовите проблеми станаха по-сериозни,той си би камшика,с което падна много в очите на хората.
      Много хора се настроиха против Крушарски.Аз пак питам,защо само Мартин напуска?
      Ако имаше чак такива проблеми,каквито ги описват по сайтовете,би било логично поне 7-8 човека,заедно с някои от треньорите да си тръгнат.
      А то не се случва(не че не може да се случи),но за момента няма такива индикации.
      С други думи,Камбура се оказа едно глезено дете,което е свикнало да му угаждат и да му дават всичко което иска на минутата.
      Естествено че е дал много на клуба.Това и най-големите му врагове не могат да отрекат,но тази постъпка доста го смали в нашите представи.

    2. Много точен коментар! Браво!
      Аз да допълня – Зоран Балдовалиев защо си тръгна – да не засенчвал Камбуров и да не пречи на Камбуров да чупи рекорди, щото Зоран откъдето я ритнеше я вкарваше и Камбуров го ядеше ядеца отвътре.Крушарски да връща Зоран и да го слага на върха на атаката.Не съм чел по-точен коментар!

  3. Браво точно казано това е истината а всичко друго няма значение всички на стадиона няма незаменими хора Камбура ако е пич и има уважение към клуба и нас ще преглътне голямото си его но дълбоко се съмнявам

  4. Куцо и сакато взе да дава мнения, при това такива, в които не се казва нищо.
    На Лаута има повече овчари, отколкото овце, а всеки – хвани единия, удари другия.
    Крушо… Карушев… Чавдар… Зума… Узунов… учениците Росен и Румен… Масларя…
    Войната…
    Как един от тях не показа че има нещо професионално в този клуб? Нещо, зад което евентуално да застанат фирми и рекламодатели?
    Щели да вдигнат бюджета на школата? Ми, че то след Джоров там всичко е батак… за капак си тръгнаха и двама от най-кадърните Телкийски и Пашев… Другите са на ръба на търпението. Две от най-талантливите ни момчета вече са в чужбина – спасиха се.
    Какъв е бил бюджета досега, че ще го увеличават.
    В този клуб няма яснота, няма прозрачност.. няма професионализъм. Има алкохолна бригада.
    Коя фирма ще дойде да помогне, да рекламира или да подкрепи финансово клуба или някоя негова инициатива. НИКОЯ.

    1. А бе балуш когато играеш в Европа тогава идват рекламодателите .никои не го интересува какви ги вършат чав дар или Узунов.

      1. По тая логика само Лудогорец следва да има рекламодатели, защото единствен достига ГРУПИТЕ на ШЛ. Дали си в Европа и отпадаш от Дебрецен или не си в Европа – няма никакво значение.
        Когато правиш нещо, надграждаш, а не градиш всяко лято и всяка зима НОВ отбор – няма публика, няма пълен стадион, няма и рекламодатели.

        1. Всичко е според възможноситте бе хора.Оставете проекта-еднодневка.Днес ги има,утре ги няма.Като играха 2 пъти в ШЛ та…

  5. Абе кой ги пише тези глупости бе?!? Ако Камбуров не беше дал пари май месец каква Лига Европа? Още тогава щяха да са си тръгнали всички! Правил бил Крушарски каквото може, как го прави, като назначава Чавдар, Войната и други циркаджии ли?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker