бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Локомотивци събудете се!

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Днес в пощата ни пристигна писмо от привърженик на Локомотив Пловдив, който ни пише относно обстановката на „Лаута“.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Локомотив е различен, той е свободен, той е всичко което сме искали да бъде.Да преобладават български играчи, да има момчета от школата, да има прозрачно управление, да не сме зависими от човека Х и да не гадаем всяка седмица дали ще гледаме мач или просто не терена ще се подвизават коефиценти и тото манипулации.И когато имаме всичко това,когато треньор на отбора е легенда като Бащата,когато Лаута се превърна като пример за чистота и начин на работа остана само едно- феновете да се завърнат на стадиона. Да, ядрото е винаги на Лаута без значение дали отбора печели или губи и дали вали сняг или дъжд ,но има хора, който бойкотират…бойкотират другите фенове който са застанали зад отбора, за да го спасят в този труден момент.Те не са на Лаута ,защото не харесват някого си от агитката или не им харесва как някой ги гледа.

Хора, това е вашият Локомотив, това е Вашият дом.Ако например не харесвате съседа си какво, няма да се прибирате ли? Това е мястото, на което сте изживяли най-хубавите и лошите моменти и колкото и да ви е боляло сте се връщали там след седмица с присвито сърце. Сега трябва всички да се обединим в името на нашата любов към тима, на хубавите моменти който сме преживяли заедно и на моментите в който сме страдали ,защото именно те ни правят истински локомтивци. Не трябва да се делим, защото на стадиона има място за всички: за човека, отиващ за да пее и подкрепя отбора с всички сили, както и за по-умерените хора седящи отстрани и коментирайки въодушевено кой как е трябвало да подаде топката.

Хората трябва да разберат ,че Лаута стана едно много по-спокойно и нормално място, където може да заведеш семейството си през уикенда за да се насладиш на магията на този отбор. Локомотивци от всички възрасти: Обединете се, защото Локомотив- това съм аз, това си ти,това сме НИЕ. Пловдив това сме НИЕ!

Изпратил: Кирил Чапразов

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

TribunaPlovdiv.bg не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права.

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

4 Коментара

  1. Как да искаме нормалните фенове да идваме, като съм виждал как тарторите се държат със “семкаджиите”? Това трябва да се промени и ние сме хора, които обичаме отбора. Трудно се връща някой, от където са го изгонили. На много хора Локото е тръпка, но трябва да си ги казваме нещата и да си изправим кривиците.
    Друг е въпроса, че така “на мускули” трудно ще издържим и не можем да сме фактор в първенството. Ако не беше връщането на Камбуров и Бащата, ако не беше хванал руля, досега щяхме да сме изпаднали.

  2. Не знам кое е прозрачното в това управление.

    Не знам как гледаме ” истински футбол ”.

    Не знам как искате ФЕНОВЕ на стадиона, при положение, че нещата са по – трагични от коковото време.

    НЕ ЗНАМ !!

    Ходя по мачовете, подкрепям отбора, но търпението не е безгранично. След путкенските номера на ДЕРБИТО, не на кой мач, а ДЕРБИТО, сериозно се съмнявам дали си заслужава да се подкрепя отбора изобщо. Гледайте през розовите очила останалите и си мислете, че момчетата се ” раздадоха ” и направиха ”всичко”, което могат. Продължавайте да се самозалъгвате, че и сега няма пари под масата.

    Така фенове няма да има.
    Ще ставаме все по – малко и по – малко, и ще се самозатрием.
    Силно се надявам нещата да се оправят.
    ВИНАГИ С ВАС !! LPFC 1926

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker