Ботев ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Кандидатите за треньорския пост в Ботев (Пд) през погледа на феновете

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Преди 7 дни бившяит вече треньор на Ботев (Пд) Николай Костов и неговият екип подадоха оставка.

Това създаде голяма суматоха в “жълто-черната” общественост, тъй като започна да се спекулира с множество имена, които да поемат отбора на “канарчетата” от този момент.

Наш читател ни изпрати писмо, в което голяма група фенове са дали своята оценка за кандидатите, които да поемат Ботев (Пд). Вижте какво мислят феновете и кой за тях е най-удачният вариант за старши треньор на “канарчетата”.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста БЕЗ редакторска намеса:

Ферарио Спасов – 98% одобрение.

Може би единствения треньор, напуснал отбора без натиск от страна на феновете. Една от слабостите му е прекалено близките отношения с футболистите, което колкото помага, толкова и пречи на дисциплината.

Вили Вуцов – 50%.

Колкото мразен, толкова и харесван. Притежава най-големия хъс и темперамент от всички треньори в България (а може би не само в България). Бултрасите не харесват залитането му към сините, но положителното е, че винаги е демонстрирал ненависта си към отбора и феновете на градския съперник от Локомотив.

Стойчо Стоев – 25%.

Въпреки успехите с Лудогорец – напълно недоказан специалист. Мекушав и мрънкащ. Без “звездна селекция” е кръгла нула…

Николай Митов – 0.01%

Малко и досадно синьо човече. Има всичките качества за “смърф”. Никога нищо не е постигнал, освен гръмки провали. Дори с любимия си и най-мразен от бултрасите син отбор. Трудно би бил допуснат от феновете в топ отбора на Пловдив…

Автор: Анонимен

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker