Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: За късата памет, Коко Динев, сълзите и яроста от стадиона Лазур

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Поредното писмо получихме днес, и то отново бе от привърженик на Локомотив Пловдив.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Късата памет е един от най-често срещаните проблеми на феновете у нас и на хората, като цяло. След вчерашната загуба на Локомотив, в много хора се появи една много лоша мисъл. Мисълта за Коко Динев. Тогава биехме малко повече, билетите бяха по-евтини, нямаше проблем да хвърляме по терена и т.н., поредица от неща за които плащахме със съмнителни загуби, продажни футболисти и пълнеж от фенове, който се предаде при първата трудност. За голямо съжаление на тези, които в момента правят всичко възможно Локомотив да го има, една част от посетителите на стадиона в прак Лаута, забравиха срамния финал за Купата.. забравиха съмнителните контроли в Испания и колко опетнено беше името на отбора свързвайки го с най-мръсното нещо във футбола – „черното тото” .. забравиха как след поредица от победи, загубихме от слабия ЦСКА у дома – също толкова съмнително…

След вчерашната загуба забравиха, че същите тези момчета, класираха на полуфинал отбора, който всеки отписваше в борбата за Купата на България. Забравиха онова 1:2 на стадиона в Коматево, което даде да се разбере, че Локомотив Пловдив не се предава!

Замисляли ли сте се, защо футболистите играли в Локомотив винаги се връщат?! Защо тези, които в момента играят с черно-бели екипи са тук, когато могат да бъдат и в отбори със по-стабилно положение?! Всички те говорят за феновете и емблемата. Знаете ли, какво е значенито на думата „привърженик” ? Човек, който поддъжа някого или нещо! Привържениците на колко отбора в света поддържат отборите си ??

Опомнете се Локомотивци! Трябва ли да бъдем зависими от нечии банкови сметки? Искаме ли пак да търсим уговорки във всеки мач? Спомнете си сълзите и яроста от стадиона Лазур! Ние сме лицето на нашия отбор! Нашия отбор е символа на Пловдив! Вслушайте се в песните, които дълги години пеем по всички стадиони! И просто си спомнете, защо се наричате Локомотивци!

Изпратил: Локо Пловдив

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

TribunaPlovdiv.bg не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права.

Сподели ни и твоето мнение като ни изшратиш материал по темата с отложенето пловдивско дерби. Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

18 Коментара

  1. Жълти курви, не локомотивци- това са потниците. Тези тъпаци дадоха две поредни дербита на Лаута на селяците и съсипаха готов отбор, който можеше да бие всеки в Бг.

  2. Само не мога да разбера,какво е толкова трагичното?
    От една загуба,оревахте орталъка!Не може вечно да сме на топ ниво!Ако бяхме били,тогава,какво щяхте да говорите?Защо не критикувахте,когато бихме в Коматево???Защо мълчахте тогава или тайничко,се радвахте по апартаментите си,да не ви види някой!!!
    Ще се борим да оцелеем,но пък сме на полуфинал за Купата!!!
    ВИЕ СТЕ ПРОСТО МРЪНКАЧИ И НИЩО ПОВЕЧЕ!!!
    ЛОКО ПД ЗАВИНАГИ!!!!

    1. кур за вас тъпи потници заради 20 човека сега ще затрият клуба срам и позор сте махайте се не ви вярваме и никога няма да се оправим с това ръководство

      1. Нито съм потник,нито съм бил или ще бъда ултрас,нито някога съм членувал в някаква организация,фракция и нямам намерение да го правя!
        Аз съм там,защото съм ЛОКОМОТИВЕЦ,така е от 21г.
        Не те знам,кой си и какъв,не ме и интересува!Само се замисли!
        Дали не сме седяли,заедно един друг през годините и всички заедно да сме се радвали или тъжали???
        Казваш кур,на някой,който през годините е давал мило и друго,пренебрегвал е семейни празници,рожденни и именни дни,за да бъде на стадиона,рискувал е много неща,като гонене от училище,наказания в казармата,само за да бъде на стадиона!
        Всички вие,които все още жалите за Динев.
        Вас не ви ли е срам,че се изправихте срещу клуба си,ембеламата си,плюхте на Бонев на различни фракции,които изкараха на светло доказателства за схемите на Динев????
        Точите лиги,да сме били сред първите отбори.Миналата година,като бяхме,какво стана и колко от всичките мачове се играха????
        Какъв фен,трябва да си,да искаш отборът ти да пада и да става картофен чувал,за отбори,като Ч.Море,Берое,Литекс и да пада от тях на Лаута или по гостувания с по 2-3-4 гола,но не,там да сме бъдели,в първата половина!!!
        Тези били продавали,онези били купували,само ние ли сме били най-честните.
        А ЗАЩО ДА НЕ СМЕ????
        ВИЕ КАТО СЕГА КАЖЕТЕ,ЧЕ СЕ ПРОДАВАТ МАЧОВЕ,КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА ДИНЕВО ВРЕМЕ???
        Айде осмирете се малко и си припомнете,как сте се вълнували и трепетно сте чакали да наближи някой мач и да дойде време да тръгнете към стадиона!!!
        НЕ ОТИВА НА ЕДИН ЛОКОМОТИВЕЦ ПОДОБНО ДЪРЖАНИЕ!!!!!
        ЛОКО ПД ЗАВИНАГИ!!!

  3. Скъпи жълти момичета, моля ви намерете си друго занимание, вместо да се правите на Локомотивци тука.
    Тези които милеят за отбора са на стадиона и там обсъждат, за да се знае кой кой е!

  4. С това ръководство и с тази порнография публиката ни драстично намаля между другото очаквах пак бомбички и горене на терена ама виждаш ли сега играем най честния футбол на света

  5. Този Локомотив няма нищо общо с истинския, където любовта беше черно-бяла и беше винаги с отбора и между хората. Сега има само омраза, игри на дребно, кебапи, потници и дрогирани лумпени, които изгоних истинските локомотивци. Щом стигнаха да дават мачове на ботев и то два пъти подред! Не, това не е моят Локомотив. Един ден, когато паразитите и бих ги нарекъл жълти подлоги напуснат ръководството, бих се върнал на Лаута, сега обаче не. БОЙКОТ ДО ДУПКА НИТО ЛЕВ НА ПОТНИЦИТЕ

  6. Коко Динев играл черно-тото ха-ха-ха а бе потници вие сами се навивате и сами си вярвате бе заради вас клуба е на този хал къде е играл черно тото във вашия хол ли?
    смешници и защо продадохте мача на жълтите онзи ден,а да забравих Коко е виновен на вас все някой ви е виновен и школата ви даде вие я съсипахте взехте да крадете от оборота на фен магазина.Ама какво искаш от потници и кибапчии

  7. Цитат: “Вслушайте се в песните, които дълги години пеем по всички стадиони! И просто си спомнете, защо се наричате Локомотивци!”
    Песни отдавна не пеете…. а само обиди към “жълтурите”.За това и сте толкова като бройка и на домакинство и на гостуване….понеже на мачовете на Локомотив не ходят “Локомотивци” а “жълтуромразци”.Пример за това как един имащ себе си за фен индивид може да мрази друг отбор повече,от колкото да обича своя.От такива загубеняци зависи моментното състояние на отбора Ви.За това е на такова положение…понеже тези,които останаха да ходят на мачове сами,изгонвайки истинските Локомотивци…. се гордеят повече с фанелката на фракцията си… а не с тази на клуба.Точно това е жалкото.Шепа безидейни гамено-комплексари.Малко на брой,но напълно достатъчни за да е Локомотив на това дередже в момента. Това мога да кажа аз…. един не Локомотивец,но Пловдивчанин

  8. Локомотив се самозакрива и това е ясно. Доказаха го и на дербито. Да си гост на собствения стадион не е лесно. Искаха уж свободен Локомотив от Локо, е осводиха се. После се оказа,че не Коко е продавал мачове. Него дори не го разпитаха. Щели да издържат отбора, а само 90 смс-а?! И защо хвърляхте предмети на дербито, като знаете, че няма кой да плаща?

    1. С 300-400 продадени билета на мач, отбор не се издържа. Само на дербито продадохте малко повече, но пак е срамна бройката. А колко ботевисти имаше по другите трибуни е друг въпрос.

  9. ЦИТАТ

    Замисляли ли сте се, защо футболистите играли в Локомотив винаги се връщат?!

    Защото НЯМА КЪДЕ ДРУГАДЕ ДА ИГРАЯТ!!!В Локомотив в момента,няма НИТО ЕДИН класен играч….един играч,който да ИЗМИСЛИ нещо,да навърже двама-трива,да я даде на Марто да я вкара…..НИТО ЕДИН!!!
    Апропо-в Ботев са 1-2ма…..

  10. i s koe go zatrivame , glupako hans? aide nameri shef kato mng znaesh aide nameri nqkuv po svqsten ot koko dinev i magareshki be bokluk :) nali mnogo znaesh dai da te vidim bankera ti li si ?

    1. затрихте го с вашите лъжи и прекратявания на мачове и бомбички и горене на терена,а вие като сте толкова отворени нали ни лъжехте,че ако го нямало Коко Динев щели наплив от президенти и споносори да дойдат като гледаме направо се бутат на опашка са се наредили.И да вие наистина сте потници защото гледате себе си и собствената си полза отколкото да помагате на клуба вие по скоро го затривате

  11. Много ми е интересно тоя дето е написал статията дали не я написал заради моя коментар вчера.Защо не слезнете на земята и не разберете,че ще затриете Локомотив?До следващия мач на Лаута ще има 1000 човека бе,осъзнайте се

    1. с това ръководство стигнаха антирекорда от 750 човека на официален мач.те в В група имат повече публика от вас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker