Ботев ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: За добрия жест, две детски радостни очи и още нещо!

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Поредното писмо от наш читател пристигна днес чрез рубриката ни „Твоята Трибуна“,, през която всеки един запалянко може да изкаже своето мнение.

То е от запалянко на Ботев, който ни пише за неговият емоционален ден от мача с Дунав (Русе).

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

За добрият жест,две детски радостни очи и още нещо!

….Като верни фенове на любимия ни „Ботев „ Пловдив и в тази октомврийска събота заехме места в комплекса.Ние,група от малки и големи,жени и мъже, обичащи еднакво силно футболния отбор.Боби, симпатично живо и будно дете, запленено по футболната игра като спорт на силните и можещите, заедно с баща си очакваше след края на мача да се помоли на избран от него футболист за фланелката му.Познавайки го достатъчно аз му обещах съдействие!Футболната среща вървеше на приливи и отливи .Разигра се интересен сблъсък. На терена.Но ние с Боби си преследвахме влезлото ни огънче в главата-фланелката на Радо Терзиев!Ето и той влезе в началото на второто полувреме.Веднага се включи в победоносния поход на жълточерните.Така неусетно прозвуча и последния съдийски сигнал.Сред възсторжените овации към отбора ни победител, се носеха и нашите два гласа с Боби към Радо.Напрягахме се доста за да надвикаме патронната песен на отбора-„Блю,блю канари“!

…..в един момент Радо ни чу и дойде право при нас двамата.Спря се един млад,задъхан и приятен футболист.Не дочакал края на нашата молба,той грабна своя малък почитател и прехвърляйки го през оградата пое към централния изход.Последните му думи „..няма проблеми ,обещал съм я на един, но за това добро момче ще я дам на него!!
Скромно,открито и по-човешки казано.
Браво Радо!!Ти не знаеш как напълни с радост това детско сърчице!!И наистина прибирайки се към колата срещу нас светеха като железничарски фенери във тунел,щастливо изпълнените детски очички на Боби!!!
-Още е потна .Свали си я от тялото за мене!!-чуруликаше с медния си гласец добрия малък почитател на големия БОТЕВ!!!

Ще минат години !Животът ще грабне Боби насам и натам,но то,момчето от съботната футболна среща ще помни добрия жест на Радо Терзиев !!!
Стискайки здраво в юмручето си неговата изпотена от себераздаването на терена фланелка.
И аз бях щастлив ,че допринесох нещо за да светнат така чисто и открито двете детски очи на Боби!!!

Събота 06.10 2018 год. Пловдив

Изпратил:  Тинко Дончев

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв. Харесай я от ТУК.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker