Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Застанете зад Бащата и неговите момчета, те няма да ви разочароват!

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Днес в пощата ни пристигна писмо от привърженик на Локомотив Пловдив, който ни праща коментар относно “черно-белите”.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Уважаема редакция, надявам се да публикувате това мое обръщение и лично мнение, към феновете на Локомотив Пловдив. Скъпи приятели Локомотивци, причината да се обърна към вас са две статии, публикувани не отдавна. Първата беше написана от човек като нас, фен на Локомотив. Нямам намерение да и обръщам много внимание, тъй като всичко в нея е вярно и до болка познато на всички ни. Автора Андон Андреев ни представи колко малко би коствало на всеки един от нас, самоиздръжката на любимия ни отбор.

Втората и за мен по важна статия е интервю с Деян Колев, в която той споменава че, от няколко седмици той и останалите от ръководството, работят върху изграждането на напълно нова стратегия за самоиздръжка на отбора. Стратегия която разчита не на един основен спонсор, а група от по-малки спонсори, като допълнение към приходите от официални мачове – продажба на билети, доходи от ТВ права… Приятели, неволята е на път да ни поведе по правилния път. От нас зависи дали ще го извървим или ще се потопим обратно в недоразумението което е родния футбол днес. За наше съжаление, сме прекарали половината от 20 век под управлението на най-идиотския политически режим познат на човечеството и четвърт век след неговия „край“ все още не можем да поправим неговите последствия. Футболът ни не прави изключение. Футболния ни съюз се оглавява от човек, чието главно и единствено умение в живота му е да улови бързо движеща се към него топка. В управлението на футболната ни централа има търговец на оръжие и един бивш бензинджия, контрабандист на горива и кой знае занимаващ се с какво днес. Локомотивци огледайте се, вижте ни футбола, отборите му и техните собственици. Това ли желаете? Поредния „мастит бизнесмен“, едва завършил средното си образование, висящ по лагерите на отбора си?!? Къде другаде в нормалния футболен свят, сте видели някой да харчи от собсвените си пари (понеже едва ли има печеливш клуб у нас, едва ли някога е имало) за кефа на 500, 1000 или 5000 души средно на мач? Никъде, защото това не е възможно в нормалния свят. В никакъв случай не твърдя че, не ни е необходим собственик, напротив, жизненоважен ни е в дългосрочен план. Опитвам се да ви убедя че, в сегашния си вид не можем да очакваме да привлечем нормално работещ бизнес за собственик.

В днешния си вид АБСОЛЮТНО НИКОЙ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ, не би привлякал нормален бизнес за инвеститор. Заставам зад думите си със 100% убеждение. Ръководството на Локомотив Пловдив е на път (донякъде случаен) да постави основите на нещо неправено до сега в родния футбол, клуб плащащ на служителите си с приходи от продажба на билети, спонсорство и реклами. Самоиздържащ се футболен клуб. Поне ще се опитат, но това може да се реализира единствено и само с наша помощ! При нас няма партизани и герои на Отечествения фронт – не очаквайте помощ! От нашите редици не е излизат медийни политици – не очаквайте помощ! Отърсете се от наложеното ви като нормално, погледнете напред към бъдещето, то не е ново, то е навсякъде където се играе силен футбол. Гласувайте доверие на тези хора които се опитват да направят нещо добро за отбора ни. Присъствието ни на Лаута помага на Локомотив и вреди на недоброжелателите ни. Застанете зад Бащата и неговите момчета, те няма да ви разочароват!

Изпратил:  Нубар Калустян 

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

TribunaPlovdiv.bg не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права.

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

reklamaposledenХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

3 Коментара

  1. Здравейте, на всички фенове на Любимия ни отбор. Това което е написал Нубар Калустян съм съгласдн с него и винаги ще стоя зад такива идеи които могат да помогнат на любимият ми Локомотив. Искам само да кажа защо не дадохме още един шанс на Г-н Динев и през това време да се търси по подходящ Спонсор. Защо половината от тези които бойкотираха и прекратиха мача с Ботев сега ги няма на Лаута. Къде са тези фенове които много обичаха в кавички Локомотив. Защо сега не идват дадават париза билети и да подпомагат отбора. Защото тогава според мен разбира се бяха Подтиквани от няколко човека които имаха интерес да си държат Кетъринга на стадиона. Искам да ккажа,чне съм фен на Коко Динев. Просто ми е болно че моят любим отбор за който ще съм му верен до гроб беше така жалко предаден от някой фенове които имат само и единствено интерес да вадят някакви мижави пари ПАРИ. Заставам зад Диан Колев но почертавам само зад него но не и зад Г-н Терзиев-Нежния и особено зад Г-н Атанас Узунов последния само вреди на Локомотив. Успех на Диан. САМО ЛОКО.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker