бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Запалянко на Локомотив: С вик за Локо аз съм роден!

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Запалянко на Локомотив Пловдив ни изпрати писмо, чрез рубриката „Твоята Трибуна“, в което ни пише за предстоящият мач на “черно-белите” с Дунав.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста БЕЗ редакторска намеса:

Заложи сега на финала в Шампионската лига и вземи 100% Депозит Бонус в bet365 от до 100 лв. ВИЖ КОЕФИЦИЕНТИТЕ >>>

„Да не посещават мачове за 2 години. Не знам другите фенове как чувстват, но за феновете на Локомотив, Лаута си е нашият дом. Това да те разделят 2 години от стадиона си е нещо тежко. Не е лесно… Това е любов, това не е и хоби, то си е любов… Това е начин на живот, който е стъпил на Лаута, разбира много добре!“

Понеже гледам, че повечето медии отразяват известни коментарчета на различни фенове по социалните мрежи, аз реших да почна с цитат от човек, който не използва facebook, но въпреки това, почти всички във фен средите ще се сетят моментално тези думи откъде са и кой стой зад тях. От вчера вечерта (24.05), до сега(25.05), се чух с доста хора, фенове на Локо, всички бяха унили и не защото някой си друг пловдивски отбор е спечелил купата, а защото всички чакаха да отидат на Лаута за последният мач от сезона, в който имаха надежда, че ще се играе за ЕКТ. Да си призная искрено и аз имах вътрешна горчивина, защото след мача с ЧМ, нямах търпение да стъпя в трибуната и 90 минути да дера гърло за любимият отбор. След разговорите се почувствах още по-тъпо, все едно са ми отнели нещо много ценно, а за мен никога не са били важни отличия, медали, турнири и подобни простотии, винаги по-важна е била идеята и каузата, това да съм сред приятелите си и да подкрепяме любимият отбор до последен дъх, но днес чувствах горчилка неприсъща за мен. След 10тият разговор, ми звънна едно от момчетата, с което обикаляме по мачове и ми разказа, че и на него му се е случило същото.

Заложи сега на финала в Шампионската лига и вземи 100% Депозит Бонус в bet365 от до 100 лв. ВИЖ КОЕФИЦИЕНТИТЕ >>>

След като видя, че и аз съм унил, ме върна към репликите, които съм цитирал в началото на моят коментар, казвайки ми: „Пич, ние сме Локо Пловдив, ние сме сърцето на този отбор, докато ги има тези хора, там на трибуната (човека, който съм цитирал), Локомотив ще го има, а ти и аз ще ходим с усмивка на стадиона, каквото и да се случва, в колкото и тежко положение да е отбора, така че стягай си багажите от гадната София и пали колата в неделя да си на трибуната“. Е, какво да правя, идва мача с Дунав, ще паля скромната ми кола и ще се запътя, за мястото, което ме кара да се чувствам щастлив. Майната им на турнирите! Последен мач на Лаута за този сезон, ако сега не дойда, ще трябва 2 месеца да чакам началото на следващият сезон и да ми липсва емоцията наречена Локомотив. Не се колебайте, елате да се забавляваме – 28.05! „С вик Локо, аз съм роден“.

Изпратил: Анонимен

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв. Харесай я от ТУК.

Подобни

17 Коментара

  1. Това, дали ще играем в ЛЕ или не, не е причина да ходим или да не ходим на мачове на любимия Локомотив! Тези, за които това е от значение, да се присъединят към онези 1000 селянина дето пикаха в шадравана на главната, за да пожълтее!
    ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ Е НАД ВСИЧКО!

  2. Каквото и ще да си говорим,фактите са следните-миналата година 5-ти,тази година-четвърти!
    И аз ги псувам като се лигавят,но нямаме други футболисти!
    Това е работа на собственика,как да ги мотивира!
    Ние бяхме собственици и почти фалирахме!
    Отделно колкото точки подарихме,покрай номерата с треньорите и съдийските зверски тесли-аха да сме трети за малко!!
    Мисля,че утре трябва задължително да бием-пък после БФЦ и УЕФА каквото решат-това е!

  3. Само Локо пловдив той е в сьрцата ни елате и подкрепете наще момчета..

  4. Ние сме Локомотив Пловдив, при нас всичко става трудно и точно заради това сме това което сме – едно семейство. Във всяко семейство има трудни моменти, но в крайна сметка всички остават заедно и се подкрепят. НЕКА ГО НАПРАВИМ В НЕДЕЛЯ!

  5. Ние сме Локомотив Пловдив, при нас всичко става трудно и точно заради това сме това което сме – едно семейство. Във всяко семейство има трудни моменти, но в крайна сметка всички остават заедно и се подкрепят. НЕКА ГО НАПРАВИМ В НЕДЕЛЯ!

  6. Ние сме Локомотив, сърцето на този отбор сме ние – феновете. Трябва да сме там!

  7. Съжалявам, Приятели, но аз няма да отида.Не мога да преглътна горчилката, и да махна с лека ръка бездушието и интригите на Камбуров и компания.Защо да ходя да ги гледам, след като тях не ги интересува емблемата и честта на клуба.На тях не им пука нито за клуба, нито за тях самите, че стават за посмешище със срамни резултати, нито пък им пука за нас по трибуните.Били се стегнали и изиграли 3 мача истински…ми кел файда, след като те провалиха поредния сезон.3 мача не могат да измият сеама и унижението, нито могат да премахнат горчивината от всички нас.Съжалявам, но няма прошка…не и този път на тези, които петнят емблемата и докарават толкова много срам и унижение на любимия ни клуб.

    1. Тъп жълтур! Отивай да пикаеш в шадравана! Като ти пука УЖ за емблемата, що не ходиш да я защитаваш ? Каупут!

    2. Абе момчета локото бяха на 13 то в бе група и ходехме по 5-600 навън. Това да бием Левски, цска в София не го сънувах ме
      Дори.сега сме четвърти само измислени те грандове бутАни от всякъде и мултимилионната селекция на Лудогорец надупила се грозно ония ден на отборчето в будна кома са пред нас и да има такИва мнения за провалени сезони ми се вижда трагикомично и пак казвам н и е с м е л о к о Пловдив ние никога не навеждаме глави въпреки всичко и всички ние сме момчетата от л а у т а да го покажем както винаги всички на лута.

  8. Тия олигофрени на терена дали заслужават тази подкрепа?? Ние сме ходили и в дъжд и в студ и в пек,а те как ни се отблагодариха накрая като ни се изплюха в лицата.Адмирации само за Пауло Серджо и Веско Марчев,че не се подведоха по курвенските номера и един-двама ….. Само Локо

    1. Пич,след мачовете с Лудогорец(за купата) и след това с Левски 5-0,съм ходил като пиян цяла седмица.
      Вървя си по улиците или съм си вкъщи,и очите ми се пълнят от бездушието на играчите.
      Отивам на работа,а нямам никакъв стимул да бачкам.
      Колегите се чудят,какво толкова се е случило,че не ми е до нищо,че чак ме питаха дали нямам смъртен случай в семейството.
      Казах им,няма да ме разберете.
      Всъщност един ме разкри,и тогава макар и с немалко учудване ми влезнаха в положението.
      Нали си спомняш,когато Нежния и компания бяха на власт,паднахме на Лаута от Лудогорец с 1-4.При 0-4 цялата Спортклуб стана на крака и запя„С цялото си сърце аз обичам тее“.Тогава спечелихме уважението на много хора.
      Спомням си мача с Брюж в Бургас.
      При 0-4 отново дигнаха голямото знаме и запяха с цяло гърло ЛОКО АЛЕ АЛЕ.
      Гледах мача по телевизията и коментатора не спираше да се удивлява от реакцията на публиката ни.
      Е то това показва нашата мощ.
      Да,на 99% си прав.Аз също им бях бесен,че не се раздават докрай,бойкотират заради пари и т.н.
      Но ние през цялото си същестувуване сме виждали 2 и 200.
      Изпадания в Б група,оцеляване на ръба на пропастта.
      Заради емблемата,името,цветовете,историята,традициите ни,дори заради нашите роднини,които са ни запалили по този клуб и са ни научили въпреки всичко да сме на стадиона,ТРЯБВА ДА СМЕ ТАМ!!!
      Аз съм почти четвърт век на мачове.Много пъти ми е идвало,заради слаба игра и заради загуби,да не стъпвам,но като дойде мача и отвътре ме човърка нещо.
      Нека да покажем в неделя,кой е ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ!!!

  9. „Да не посещават мачове за 2 години. Не знам другите фенове как чувстват, но за феновете на Локомотив, Лаута си е нашият дом. Това да те разделят 2 години от стадиона си е нещо тежко. Не е лесно… Това е любов, това не е и хоби, то си е любов… Това е начин на живот, който е стъпил на Лаута, разбира много добре!“, репликите на най-големият! Година след година е там на стадиона, последен домакински мач, време е да подкрепим момчетата!

  10. Пичове ние сме Локомотив Пловдив, ние никога не се предаваме!
    Всички на мача!

  11. PRIZOVAVAM NASHTE FENOVE OT FRAKCIITE DAITE NA NAPRAVIM DOBRA ATMOSFERA I DA PODKREPIM MOM4ETATA V POSLEDNIQ DVUBOI KAKTO SME GO PRAVILI VINAGI I VINAGI SME BILE S TQH V DOBRO I LO6O … NEKA KOITO OBI4A KLUBA DOIDE NA STADIONA TOVA E POSLEDNIQ NI MA4 TEZI MOM4ETATA POSLEDNITE 3 MA4A GI IZIGRAHA KATO MUJE I IMAT NUJDA OT NAS NE ZAREDI TOVA 4E BIHA PROSTO IGRHAA KATO MUJE I SUS JELANIE TOVA KOETO ISKAME NIE … NIE NQMAME PRAVO DA GI PREDAVAME …. SAMO LOKO PLOVDIV NASHTE MOM4ETA IMAT NUJDA OT NAS I NIE SME DLUJNI DA IM Q DADEM … SAMO LOKO PLOVDIV

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker