Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Долу ръцете от Бащата!

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Вчера след катастрофалната загуба на Локомотив, в пощата ни пристигна писмо от привърженик на „черно-белите“, който ни пише за слабата игра на отбора, евентуалното освобожване на Христо Колев и друго.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Господа ръководители и наши съмишленици. Видяхте ли как след края на мача Бащата си тръгна от скамейката. Видяхте ли този съкрушен човек, както само локомотивец може да го боли за това което е видял от тези псевдо футболисти, облечени в екипите на любимия ни отбор. Видяхте ли този човек колко го болеше и какво изпитваше – изпитваше това, което изпитваха всички локомотивци пред екрена.И сега след всичко това, чета и не вярвам на УШИТЕ СИ – щяли сте да сменяте Бащата. Вие луди ли сте, какви сте? Или сте от някой друг отбор?Кой от тези всичките облечени в нашите екипи е по-голям от Бащата. Реторичен въпрос. Какво е виновен Бащата, че тези мръшляци не играят. Какво да направи този човек, че тези същите да се почувстват привилигеровани, че са облекли това райе и че половината град е застанал зад тях. Докога публиката ще им пее Винаги с вас, а те ще се гаврят с нас?!?! Футболисти събрани от кол и въже, които така и не разбраха каква е каузата Локомотив и че в тези тежки времена на тях се падна отговорността да защитят името ни. Тези същите, които цяла пролет само мрънкат и с нищо не са показали частица от това, което показаха през есента и което явно го могат, но неистово не го желаят.


И сега им бил виновен Бащата. С какво им е виновен той, че в тях няма грам живец, че отбора на Хасково ги направи за резил (меко казано), а пък днес Черно море ги разпиля. Е като не искат да играят, пък да вземат да си ходят. Ще доиграем сезона за юноши, така или иначе и в двата варианта изпадаме. Щяли сте да назначите Херо за треньор. Е, кой е по-голям локомотивец, Херо или Бащата? Единият цял живот левскар, направил компромис с принципите си и отишъл при жълтурите или Бащата. Е отговорете си вие, Диян, Нежния и всички останали, които решавате съдбата на Локомотив! Ако искате да затриете нацяло отбора и името Локомотив, що не вземе да поканите Чико, Зико, Пашата или някой в тази редица по избор. И тогава само вие ще сте си на стадиона. Това всичкото ви го пише един от малкото останали, които са на всеки един домакински мач на Лаута. Апропо, приятеля ми с който ходихме до днес вече се отказа. Решавайте си вие. Кой е уместно да изгоните в случая – бездушниците или Бащата.

Изпратил: Локомотивец!

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

TribunaPlovdiv.bg не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права.

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >

Подобни

7 Коментара

  1. nikoi da ne bara HRISTO KOLEV DOSTATA4NO VI E NASABRALA PUBLIKATA MUR6IIII MAHAITE SE VDIGNI DA EDIN TATKO DA OSTANE !! NIE SME S TEB LEGENDO I NQMA DA TE PREDADEM ! NAPUSNETE JENI TAKIWA 900 KM NA VQTARA BEZHABERNICI EI IMPERATOR SME6EN ZASHTO NE DOIDE PRI FENOVETE KAJI BE TAPANAR

    1. голяма публика събра тате 50 потника миришех ме за 5000 никой отбор няма такова брадясало рошаво чучело скръстело ръце на пейката и си гледа спокойно мача вместо да насърчава футболистите я всичко ни е наред искам и аз да бъда тренер на локо да си скръстя ръцете на пейката и да си гледам мача като фен ;)

      1. kaji koga i kade de ? samo s draskane ne stava mur6i selski samo s pisane ne stava imigranti shte vi sereme na jivota tezi zagubi ni pravqt po silni i nqma da vi se verva selqni skapani !!! predstaq6 se za LH qwno dosta boi si ql mur6o ciganska

  2. Много правилно казано.Безхаберниците да си ходят.Ако сте локомотивци режете из корена.Няма Ванчо, няма Манчо,няма Данчо.Всички вън!Има деца,които мечтаят да облекат черно-бялата фланелка и да се раздават за нея.Всичко друго са блянове и мечти,които никога няма да се сбъднат.Сега е момента да се реже из корена – до дъно.Да останат само тези,които мислеят за черно-бялата фланелка.Защото иначе разрухата ще е тотална и този път наистина никой няма да стъпи на Лаута,докато са тези бездушници.Режете и не мислете,това е към ръководството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker