Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Бездушници, вие сте срам за Локомотив

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Днес след  загубата на Локомотив, в пощата ни пристигна писмо от привърженик на “черно-белите”, който ни пише за слабата игра на отбора.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Бездушници, вие сте срам за Локомотив. Здравейте Трибуна Пловдив. Привърженик съм на Локомотив и днес тотално се отказах да давам пари за тези бездушници.Не може на срещата през имзиналата седмица 70 годишни хора да си дават пари от джоба си. Защото с тези пари те лишават семействата си, заради тези бездушници, които носят екипа на любимия ми отбор. Просто няма смисъл да се продължава така. Да ги освобождават всичките и да се пускат юноши на терена, с които да доиграем сезона. Това днес бе пълна пародия,същата работа като след мача със Славия. Поне да го правят малко по скришом, а не толкова явно да показват нежеланието си да играят. Не го приемам, наистина. Ние да даваме не малко пари да ходим по гостувания да ги подкрепяме, да даваме пари за заплатите им, а те да играят като мажоретки. Като не искат да играят да се махат, това е. И да спират да реват, че не са им дали пари, защото за тази игра, която показват трябва те да ни дават пари, че ги гледаме и че носят екипа на великия Локомотив! Иначе изказвам подкрепата си към ръководството,разбирам ги, че се опитват да направят всичко възможно клуба да го има, но нека махнат тези бедушници!

Изпратил: Локомотивец

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

TribunaPlovdiv.bg не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права.

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

13 Коментара

  1. в Локомотив за плати няма скоро да получат играчите Цска ни дължи пари през седмицата мислим да направим още една среша с събиране на сресва за заплата на играчите в бившия партиен дом!!!

  2. Напълно съм съгласен с написаното,но трябва да се седне и да се говори с играчите.Не става само с искания.Не може ръководството да си късат гащите да им огодят,а те да си правят такашк и да разхождат фланелката.Сега да им праснат по една глоба на стойност една заплата и да се сетят малко кво правят.

  3. Без пари кой работи ? Защото те се водят професионалисти и за тях това е работа, с която си изкарват прехраната.

    1. Добре де , другия месец като им платят заплатите , кво излиза ?!!?!? Че са взели пари , които не са заслужили и за тренировки , които са бойкотирали . Да не говорим за слабата игра . От 7 мача няма вкаран гол , какви професионалисти , кви 5 лева

  4. Хора футболистите не са виновни,че не са им плащали заплати с месеци да отиде нежния и адвокатчето да рита за без пари да ги видим.Какво са виновни футболистите? Само ги лъжат и празни приказки ала бала така не става само с смс-и и просене не се издържа клуб,то ако ставаше така по цял свят щяха да управляват фенове .Истината е една Нежни и Адвокатчето час по скоро да се махат и тогава отбора ще се оправи.И престанете с глупостите Коко бил такъв ония бил такъв е те какви са лъжат футболистите и лъжат хората и лумпените като лапни шарани след тях давай да горим терена давай да хвърляме бомбички.Нежен ли си къв си Адвокат ли си омитайте се по скоро от Лаута ние по истинските Локомотивци няма да ви дадем да унищожите клуба заради вас сме на този хал.НЕЗАБАВНА ОСТАВКА

  5. фен съм на ботев но съм привърженик на пловдивския футбол.според мен локо нямаше нужда от измислени чужденци които са само за пари.трябва българи които знаят какво е локо и да имат желание да се развиват

  6. Съгласен съм, няма как да си давам парите за тия,които само разхождат фланелката

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker