бетано най-добър сайт за слот игри
ДюшЛокомотив ПловдивФутбол

Талант на Локо с подкрепа от съотборниците си

Куп момчета то набор 1998 донесоха невероятна емоция на своя съотборник Танчо Тодоров, който бе изненадан неприятно със съмнения за херния, точно преди старта на подготовката на отбора, който тази година ще представлява Локомотив в елитната група до 17 години, пише Lportala.net.

Роденият в Сопот сърцат халф, заслужил третото място в допитването на треньорите за играч №3 за отминалата 2013 година, претърпя успешна едночасова операция днес, която разсея съмненията за херния. Интервенцията, извършена от д-р Апостолов и д-р Спасов в многопрофилна блоница „Каспело”, отстрани проблемите пред Танчо и за него остава едно-месечното възстановяване, след което може да започне с леки тренировъчни занимания.

В часовете, непосредствено след операцията, неговите съотборници Иван, Георги, Богдан, Любо, Адриан, Христо и Константин изненадаха своя съотборник, до който неотлъчно бди майка му Галина.

Великолепната седморка донесе вкусна вечеря, напитки и много настроение, гарнирани със сърдечни поздрави от останалите футболисти от отбора и старши-треньора Иван Петров. Не закъсняха и облозите за победител в полуфиналния мач между Холандия и Аржентина, както и кой ще вдигне купата от световното първенство в Бразилия.

Танчо ще бъде изписан от МБАЛ „Каспела” утре сутрин, след което ще се отдаде на пълна почивка вкъщи. Едва след месец ще посегне към леките бегови упражнения, а при успешно и благополучно възстановяване, в началото на септември може да е на разположение на своя наставник за купищата важни и предизвикателни срещи от U17.

Ръководството на ДЮШ и целият отбор на набор 1998 изказва благодарността си към екипа на д-р Апостолов, д-р Спасов и целият обдлужващ екип на „Каспела” за условията и вниманието към Танчо и му пожелава безпроблемно възстановяване и скорошно завръщане на терена, зареден с дух и мотивация, които му прилягат.

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker