Локомотив ПловдивФутбол

Таджикистанският Меси подкара Локомотива към гара Европа

Отборът на Локомотив Пловдив записа инфарктна победа в последната минута в 20-ия кръг на Първа лига.

Единственото попадение в срещата падна след гол на Парвиз Умарбаев в буквално последната секудна на срещата.

Като цяло, ”смърфовете” изиграха две коренно различни полувремена. През първата част, момчетата на Ераносян показаха категорично по-добра игра от противника си, но липсата на малшанс ги лиши от попадението. Не така стояха нещата през второто полувреме, когато пловдивчани така и не записаха добра голова възможност, освен попадението в края.

Иначе, лоши новини получи старши треньорът на ”смърфовете” Едуард Ераносян още преди началото на срещата. Един от лидерите на тима, Кирил Котев получи разтежение още преди срещата и естествено здравето му не бе рискувано като бе заменен от Димитър Везалов.

Гостите опитаха преса в първите минути, но не създадоха нищо опасно пред вратата на сините. В 13-ата минута на срещата, Димо Бакалов изпълни бързо странично хвърляне към Мартин Камбуров, той пое и подаде на Веселин Марчев, но той не успя да засече топката в наказателното поле на противника.

Осем минути след това, отново Марчев можеше да отбележи след като ударът му мина близо до вратата на Караджов. Камбуров пък се ядоса, тъй като можеше да му бъде подадено след като бе останал непокрит. Последва нова страхотна атака в “черно-бяло”. Първо отново Марчев, след това Камбуров и Дани Кики пробваха да отбележат, но без успех.

В 28-ата минута, домакините създадоха първото си чисто положение, но Иван Горанов се намеси и изчисти кълбото от голлинията.

Тоталната липса на късмет за “смърфовете” стигна своя връх в 40-ата минута. След многоходова атака, Дани Кики стреля с хубав изстрел, който срещна горната греда на Караджов.

Двата отбора се разделиха при резултат 0:0 на полувремето.

След подновяването на играта, в 61-ата минута Верея отбеляза попадение чрез Елиаш, което бе отменено заради видна засада. Играта в следващите минути се съсредоточи в центъра на терена и положенията пред двете врати липсваха.

При разбъркване пред наказателното поле на домакините, Димо Бакалов получи шанс да стреля от границите му, но без успех. Последваха нови слаби минути за гостите.

Д0 85-ата минута, Едуард Ераносян направи и трите си позволени смени, след като Умарбаев, Велковски и Мартинович се появиха в игра.

В добавените три минути на срещата обаче, нещата си дойдоха по реда и Мартин Камбуров центрира добре, топката падна на главата на Парвиз Умарбаев, който с глава разстреля Караджов за крайното 1:0.

Така след тази среща, Локомотив (Пд) вече е 4-ти с 33 точки след като изпревари четвъртия Черно море, който е с 32 точки. По този начин “смърфовете” започват по страхотен начин преследването на целта си, а именно участие в Лига Европа.

Стартови състави на двата отбора:

Верея: Караджов, Запрянов, Зафиров, Слаев, Еуженио, Йорданов, Андонов, Иванов, Елиаш, (к), Георги Ангелов, Селим Бен Джемиа

Старши треньор: Александър Томаш

Локомотив (Пд) :

16
Харуби
14
Горанов
15
Везалов
5
Виданов
71
Крумов
17
Траянов
4
Йефтоски
27
Бакалов
9
Кики
10
Марчев
11
Камбуров - к

Мартинович -> Марчев 85′

Велковски -> Йефтоски 76′

Умарбаев -> Кики 69′

Старши треньор: Едуард Ераносян

ВИДЕО: Lauta Army почете Чичио Фамозо

ВИДЕО: Lauta Army почете Чичио Фамозо

ВИДЕО: Lauta Army почете Чичио Фамозо

ВИДЕО: Lauta Army почете Чичио Фамозо

ВИДЕО: Lauta Army почете Чичио Фамозо

https://www.tribunaplovdiv.bg/камбуров-за-нашата-публика-няма-значе/

ВИДЕО: Lauta Army почете Чичио Фамозо

ВИДЕО: Lauta Army почете Чичио Фамозо

Подобни

7 Коментара

  1. Европа с тези пенсионери ли ще гоните буфери?По добре си преиминувайте отбора отново и напуснете българското ни първенство

    1. Опа… Караибрахимовият отбор, да си викате прасето да ви взима и да ви води в родната Турция!
      Ти зад клавиатурата си мъж, иначе с вдигнати ръце.

        1. Аре бягай в Анадола потурчен миризлив помак!!!
          Вие ще се борите да не изпаднете,а ние най-малко ще играем в Европа!
          ЯСНО ЛИ Е БЕ РЕЗАК с ФЕС?

          1. Нищо де взеха една победа мършите тя ще им е сега като им платят заплатите най-после и тошко и компания пак ще се появят в сикретс те там и в анадола само могат да играят за др не стават

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker