бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшФутбол

Съдийски тесли лишиха Ботев от финала при набор 99

Ботев загуби с 1:2 от ЦСКА в реванша от Републиканското първенство при набор 99 и с общ резултат 2:3 напусна надпреварата. “Канарчетата” поведоха в резултата, но допуснаха пълен обрат. По-голяма част от двубоя се игра при изключително силен вятър, което попречи на двата отбора да разкрият пълния си потенциал.

Във втората минута “жълто-черните” загубиха топката пред наказателното си поле, футболист на ЦСКА се възползва от грешката на пловдивчани и отправи плътен удар, но вратарят Симеонов се намеси добре и спаси. В 5-ата минута Сонер Полат получи топката по лявото крило и центрира в наказателното поле на “армейците”, където Пламен Упинов я засече с глава, но тя попадна право в ръцете на вратаря на “червените”. Последваха равностойни минути, преди да се стигна до 18-ата, когато “канарчетата” поведоха. Продължителна атака на “канарчетата” завърши с изсипана топка в наказателното поле на “армейците”, “червените” не се ориентираха добре и топката попадна в Божидар Софков, който с плътен точен удар изведе “жълто-черните” напред в резултата.

Радостта на пловдивчани обаче бе кратка и само 9 минути по-късно домакините изравниха. Расим Сюлейман получи топката на 20 метра от вратата на “канарчетата” и с излючително красив удар прати топката в горния ляв ъгъл на вратата на ботевистите – 1:1. До края на първата част преобладаваха нарушенията и играта бе накъсана и без голови положения.

Второто полувреме бе изпълнено с голови ситуации и пред двете врати. В 38-ата минута “канарчетата” получиха правото да изпълнят свободен удар от ляво на вратата на ЦСКА, Здравко Жилов центрира в наказателното поле на “армейците”, но стражът на домакините улови. 4 минути по-късно момчетата на Румен Байрев направиха изключителен пропуск. Топката бе центрирана към пенала на софиянци, топката се удари в ръката на футболист на ЦСКА, но главният съдия замълча. Последва нескопосано изчистване на топката и тя се озова между двама футболисти на Ботев, но те се засуетиха и пропуснаха отлична възможност.

2 минути по-късно “армейците” организираха бърза атака, която завърши с плътен удар от около 20 метра, но Симеон Симеонов се намеси отлично и боксира. В 48-ата минута “червените” стигнаха до пълен обрат, след като след ъглов удар топката бе центрирана в наказателното поле на “канарчетата”, където играч на софиянци бе оставен непокрит и отблизо с глава разстреля Симеон Симеонов. 3 минути по-късно, след изпълнение на корнер, топката попадна в Димитър Калчев, който шутира от границата на наказателното поле, но топката мина над напречната греда. В 56-ата минута футболист на ЦСКА се измъкна от защитата на Ботев и останал очи в очи със Симеон Симеонов пусна топката покрай плонжа на вратаря, но твърде силно и коженото кълбо излезе в аут.

Последваха две ситуации, в които “канарчетата” претендираха за наказателни удари. Първо Сонер Полат навлезе в наказателното поле, залъга защитник и бе подкосен, но главният съдия замълча. Секунди по-късно Тони Класанов получи топката зад гърба на “червената” защита и останал очи в очи със стража на домакините бе съборен от футболист на ЦСКА в наказателното поле, но съдията отново прецени, че е нямало нарушение. В 66-ата минута Васил Василев отправи топовен шут към вратата на “армейците”, но топката профуча над вратата. В заключителните секунди на срещата ботевистите изпълниха три последователни корнера, като при последния топката се озова в Димитър Калчев, котйо обаче стреля неточно от дъгата на наказателното поле.

academy.botevplovdiv.bg

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker