Локомотив ПловдивФутбол

ВИДЕО: Пак съдийска брадва за Локомотив, този път Стефан Апостолов посече “смърфовете”

Съдийските грешки в ущърб на Локомотив (Пловдив) вече едва ли могат да изненадат някой. След като не минава и среща, в която “черно-белите” да на бъдат ощeтени, днес момчетата на Бруно Акрапович понесоха нова съдиска брадва.

В срещата от 26-ия кръг на Първа лига, Черно море прие пловдивчани на стадион “Тича” във Варна. Още в самото начало на двубоя, в 4-ата минута, халфът на “смърфовете” Елитон получи правото да изпълнява пряк свободен. При центрирането, капитанът на Черно море Георги Илиев посрещна топката с ръка в наказателното поле, което обаче незнайно защо не бе забелязано от главния рефер Стефан Апостолов, който дори бе на добра позиция при ситуацията.

Футболистите на Локомотив предявиха претенции за дузпа, но те не бяха приети от реферът.

TribunaPlovdiv.bg ви представя видео от ситуацията:

https://www.tribunaplovdiv.bg/стагхйкл41231/

Видео: Диема

Подобни

2 Коментара

  1. На някой трябва да му се счупи ръката че да ни се даде дузпа.Чаво и Маво да подават жалби,стига са лизали гъза на Боби Михайлов.Достатъчно е че гласуваха за него

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker