Ботев ПловдивТопФутбол

Съдбата на Валентич е ясна, две имена се спрягат за нов наставник на “канарчетата”

Дните на старши треньора на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич изглеждат преброени, след поредицата от загуби, които записаха пловдивчани. Босненският специалист почти сигурно няма да води “жълто-черните” през следващия сезон.

Част от ръководството на “канарчетата” вече работи по намирането на негов заместник, съобщава “Спортал”. Късно снощи Ботев загуби с 0:1 домакинството си на Левски, което допълнително влоши ситуацията за Валентич.

Основни фаворити за поста са Александър Томаш и тандемът Красимир Балъков – Красимир Петров. Близки до клуба твърдят, че дори вече е търсен треньорът на Етър, а тези дни ще има разговори и с легендата на българския футбол.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

В момента обаче Томаш, който е основен фаворит, е концентриран изцяло върху работата си по спасяването на Етър, като пред отбора му предстоят много важни мачове до края на кампанията. Балъков и Петров пък работеха заедно в тандем в отбора на ЦСКА 1948 и записаха нелоши резултати начело на “червените”.
Заедно те победиха Ботев на Ферарио Спасов през есенния дял на сезона с 5:0, което доведе и до напускането на Феро. От своя страна Валентич беше доведен в Пловдив през зимата от бъдещия нов собственик на клуба Антон Зингаревич. В момента руският милиардер не е в България и вчера не бе на трибуните за двубоя с Левски.
В сряда тази седмица се очаква да се проведе Общо събрание на Сдружението Ботев (Пловдив), на което да бъде коментирана ситуацията в отбора и поста на Валентич. Проблемът с яснотата за акциите се оказва и най-сериозна пречка с премахването на Валентич последните дни, тъй като специалистът е много близък до кандидат-купувача на Ботев Антон Зингаревич, като от Ботев не искат да влизат в конфликт с милиардера, който се очаква да вдигне пловдивския гранд на крака в тези тежки временна.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-efbet-200-2/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker