АкадемикБаскетбол

Страхотно! Четири пловдивски клуба се обединиха за обща кауза

Четири пловдивски баскетболни отбора се обединиха, за да вземат първи кръг от турнира за купата на ББЛ!

Отборите на Локомотив Пловдив, Пловдив Мамбас, Академик Пловдив и 3.6.9 ще бъдат домакини на първи кръг в турнира за “Купата на ББЛ”.

Комплекс “Сила” ще приеме 16-те отбора в осминафиналната фаза ,която ще се състои на 03.02/04.02.2024 година в град Пловдив.

Отборите от града под тепетата са приготвили множество изненади за зрителите. Ще има игри с публиката в паузите на мачовете ,като допълнителен стимул ще има дава и мажоретен състав.

Мениджъра на регион юг Димитър Чанков сподели :

“Радвам се, че пловдивските отбори се обединиха и взеха кръг от “Купата на ББЛ”. Те показаха ,че когато има желание има и начин.

Ние като организация приветстваме това. Благодаря и на управителя на “Комплекс Сила” за доверието което ни гласува и се надявам да стане един страхотен баскетболен празник.

Всичко това нямаше да бъде възможно без съдействието на Сашо Груев ,Борислав Светославов,Васил Узунов и Никола Балдиков”, заяви още той.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker