бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Стоилов нарочи за изгонване титуляр

Старши треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов лека-полека започнал да набелязва играчи за гонене. Един от тези, които могат да изхвърчат от проекта е Мариян Огнянов, твърди donbalon.eu.

Както е известно, роденият в Лом халф имаше силни моменти за канарчетата, но напоследък не се представя особено убедително и в последния мач срещу Левски, бе един от най-слабите.

Мъри и Огнянов работиха и в Левски, но това не бива да успокоява играча. Треньорът вече показа, че може да действа с твърда ръка и през тази зима изгони Валери Домовчийски. Друг спряган за напускане през лятото също е бивш играч на сините – защитника Митко Везалов.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

5 Коментара

  1. еее Мърльо излагаш се ! Как може най-открития циганин да махнеш от ислямския отбор ?? Ще започнат да ви викат български отбор и тогава публиката така ще ти се ядоса…никой няма да те спаси тц тц тц

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker