Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

Стивън Петков пред TribunaPlovdiv.bg: Не съм доволен от представянето си, номерът на фланелката ми говори за головете, които очаквам

Последното ново попълнение на Ботев (Пд) Стивън Петков дебтира с гол с екипа на “канарчетата” при загубата с 1:2 от Черно море тази вечер на стадиона в кв.Коматево. След края на двубоя Петков се съгласи да каже няколко думи пред нашатамедия.

“Беше важно да победим тима на Черно море. Отборът се представя колебливо в “А” група. Но си мисля, че занапред нещата ще се подобрят. Следя абсолютно всичко в отбора в последните месеци и много ме е яд за тази загуба. Виждам момчетата как се влагат. Тук е моментът да ги поздравя за това, което направихме Европа”.

“Лично аз не съм чак толкова очарован от това, което направих днес. ма много какво да показвам. Не съм играл 4 месеца, това оказва отражение. Много съм щастлив от отношението в Ботев (Пд). Но това ми е работата на мен. Много добре знам какво значи този клуб”.

“Какво ме накара да дойда? Когато един човек срещне срещу себе си такова отношение от хората, нещата се получават. Тук е мястото да заява, че не съм имал никакъв проблем при договорянето между мен и клуба за условия. Благодарение и на моя агент съм и тука”.

Открий си сметка в bet365 днес и вземи 100% Бонус Депозит от 100 лв. за нови клиенти >>>

“Следя развитието на Ботев (Пд), разбира се. Дори и миналата година така стана, че изиграхме 6-7 с Ботев (Пд), защото попаднахме в една група. Радвам се, че попаднах в този клуб, защото виждам как хората в града се радват на успехите”. Тези две спечелини Купи са една огромна крача напред за развитието на клуба”.

“Колко гола си поставям през този сезон? Неслучайно играя с “20”-ти номер на гърба – очаквам точно толкова голове”.

Денят определено не бе „жълто-черен“! Ботев (Пд) “забрави” как се вкарва срещу Черно море…

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker