Локомотив ПловдивФутбол

Стефан Велев: С победа над Левски ще тръгнем нагоре

Халфът на Локо (Пд)- Стефан Велев очаква с огромен интерес дербито между „смърфовете“ и бившите му работодатели от Левски. Националът е на мнение, че с една победа пловдивчани отново ще поемат нагоре в класирането на „А“ група.

Велев също така не скри радостта си от факта, че отново ще работи с любимия си наставник- Илиан Илиев. Ето какво сподели той пред колегите ни от Диема Спорт.

„Радостен съм от този факт, че отново ще работя с Илиан Илиев. Той може би е човекът, който ми е помогнал най-много в кариерата ми. Винаги съм му благодарил, че ми даде шанс да играя в Лига Европа и Левски. Радвам се, че стана треньор в Локо (Пд). Надявам се, че и тук ще имаме успехи“.

„Фактите говорят, че благодарение на Илиев, в Левски можехме да станем шампиони и носители на Купата на България. Малко по-различно ми е да играя като ляв външен халф. Дано съм оставил добри впечатления с представянето си“.

„Мисля, че класирането е непривично за Локомотив. С една победа смятам, че отборът ще тръгне нагоре. Камбуров много ни липсваше. Завръщането му определено ще ни помогне много.

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker