бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивТопФутбол

Стефанов: Пловдив ли? Много милиони са отишли в канала за Сульо и Пульо

Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов коментира наболялата тема за стадионите в България, като обърна внимание и на двата, които в момента се строят в Пловдив.

“Темата за стадионите е една болна тема. Стадион, истински, на който да отидем, тук съм идвал да гледам България – Бразилия в началото на 60-те години, това беше светиня. Трябва да се направи такъв стадион.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Това, което се случва в Пловдив, това, което евентуално може да се случи на “Армията”, е замазване на очите. Държавата трябва да построи Национален стадион. Много милиони са отишли в канала за Сульо и Пульо, къде са тия пари, не знам.
Срам ме е, че една провинция на България – Македония, има стадион за чудо и приказ, а ние българите тук се чудим какъв претекст да измислим, че го няма този стадион. Трябва един човек с панталони да застане и да каже, че започва да се строи, стига документите да са изрядни. Цялата спортна общественост ще го боготвори. Преди да дойдат на власт всичко обещават, като дойдат – забравят. На България трябва управленец като Орбан.
Знаете ли колко спортни съоръжение е построил той в Унгария. Те даже нямат море. Откъде Унгария повече пари от България? Някой да ми обясни. Нефт ли имат, злато ли имат? Нищо нямат, и море нямат. Трябва да потърсим сметка защо го няма това нещо – един стадион, едно отопление на стадионите, в училищата да има повече време спорт. На “Славия” направихме ремонт на залите за баскетбол и волейбол, иначе нямаше къде да отидат да тренират децата. Срам е, че държавата нехае по тези въпроси.
bet365
Пловдив ли? Малко ме интересува Пловдив! Там кацнаха на гребаната на вълната, хванаха Борисов, даде им някакви пари. Ако на Славия дадат 37 милиона лева, подписвам се пред всички, че за една година ще направя кокетен стадион и ще пеем. Всичко е до управлението на средствата. 37 милиона лева… Ееееее…. Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив) добре, а ние другите не сме ли хора – Пирин (Благоевград), Славия, Локомотив (София), Спартак (Варна), Черно море, Ботев (Враца), Етър, Берое… Айде Берое бяха на социалистическо угояване. Длъжен съм да кажа това, което мисля. Ако не съм прав, нека някой ме обори.
Националният стадион трябва да бъде в София. Може да е в покрайнините на София, но в София. Как може Националният стадион да е в Хасково или Чешнегирово. Като идват националните отбори, кацат в София, няма да кацнат в Разград. Националното радио къде е? Национален стадион в Пловдив или Пазарджик… Ако търсим центъра на държавата, да кажем Търново, но не става”, заяви ексцентричният бос на “белите”.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker