Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

TribunaPlovdivTV HD: Станков: И в кома да сме трябва да ни броят

Старши треньорът на Локомотив Пловдив остана доволен от равенството с Лудогорец днес.

“Нашият отбор изигра добър мач, трябваше да пресираме съперника. Желанието ми беше футболистите да не разрешават на Лудогорец да играят много с топката. През второто полувреме започнахме повече да пресираме противника и искам да благодаря на футболистите, че спазиха указанията. През второто полувреме направихме много добър мач. Днес не позволихме на Лудогорец да играят.

Много рано започнаха да ни отписват другите отбори, който ни отписва ще страда. И в кома да сме, трябва да ни броят е казвал Гочо Василев. Днес Локомотив показа лицето, което показваше и преди да завърши нормалния сезон. Мисля, че при нас в плейофите ще се стараем да радваме хората и да играем така. За мен този противник е най-добрият отбор. Ще се постараем да продължаваме напред в класирането.

Мисля, че вие журналистите много акцентирате на проблемите и само в това гледате. Ние по принцип не сме отбор от ранга на Лудогорец, нито от ранга на Ботев или Литекс, но за това, което сме ние резултатите на нашия отбор са отлични. Самият факт, че играем в първата седмица е достатъчен. Що се касае до проблемите в отбора, то си има хора, които да отговарят. Колкото по-трудно става толкова по-силен става Локомотив.

Аз имам уверението на ръководството на отбора, че всичко ще е наред. Има напрежение в отбора, което може би е още от мача с Ботев”, завърши Станков.

* Видеоклипът е качен от екипa на TribunaPlovdiv.bg в 720p HD качество, но YouTube ще го стартира с 360p. За да го стартирате с 720 HD качество е нужно едно кликване на “Настройки” (намира се на черната лента в дясно под клипа) и след това да изберете 720 HD.

Още за Локомотив от днес:

TribunaPlovdivTV HD: Делев: Не искам да мисля за напускане

TribunaPlovdivTV HD: Стойнев: Локо си има собственик и това е г-н Динев, трябва да оценяваме какво прави той 

Камбуров: Напускам през лятото, все по-малко хора ще идват на стадиона

Станков: И в кома да сме трябва да ни броят 

СНИМКИ: Локомотив взе първа точка в плейофите от Лудогорец

 Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

  1. Ei StankUFFFFf stiga s toq Botqf bre stiga ve4e banalni izvineniq….Ako otbora igrae vseki ma4 taka 6te e dobre taka 4e gledai otbora ako ne da te nqma

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker