бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Станков: Дано Тижани и Н’Дайе да са си взели поуки

Треньорът на Локомотив Пд Александър Станков се надява, че халфовете Тижани Белаид и Аласан Н’Дайе са си взели необходимите поуки след последните изцепки, които направиха. И двамата се завръщат в състава за дербито с Лудогорец, след като наказанията им с лишаване от състезателни права изтекоха. Тижани си изкара глупав червен картон в мача срещу Левски, преди който изтърпяваше санкция от 1 мач. Аласан пък се сби с Вандер Виейра от Ботев Пд след Битката за Пловдив, за което изгърмя за 3 срещи. И на тунизиеца, и на сенегалеца треньорът Александър Станков наложи тежки финансови глоби за провиненията им.
– Дано и двамата да са осъзнали грешките си и да са си взели нужните поуки от постъпките им. Надявам се занапред да не виждаме подобни провинения от тяхна страна. Както вече казах, ще бъда безкомпромисен при проява на подобни безотговорни постъпки на наши футболисти- заяви специалистът пред „7 дни спорт”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker