Локомотив ПловдивТопФутбол

Стана ясно колко Локомотив трябва да плати, ако иска да привлече Боруков

Откупната клауза на нападателя на Етър Преслав Боруков е 60 000 евро, твърди „Тема Спорт“. Толкова трябва да плати всеки, който желае да привлече футболиста на „болярите“. Той се представи изключително силно дотук през кампанията.

Както неведнъж стана ясно, от Локомотив (Пловдив) проявяват сериозен интерес към играча.

До момента Боруков има 5 попадения, като в последния кръг донесе победата над Черно море на „Тича“. Юношата на Левски дойде на „Ивайло“ след престой в Шефилд Уензди, където договорът му изтече и клубът не пожела да го продължи.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Интерес от България и чужбина към Боруков не липсва. Говори се, че у нас той е в плановете на Левски и Локомотив (Пловдив). Почти сигурно обаче нападателят ще избере да продължи кариерата си навън, още повече, че клаузата не е никак висока – 120 000 лева.

tribunasofia

Вчера Боруков бе избран за Играч №1 на 14-ия кръг в класацията на Пресклуб България. Той призна, че е разговарял с бившия наставник на Левски Георги Тодоров, но не е последвало нищо.

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Един Коментар

  1. 120 000 хилядарки са били малко пари!!!! Алоо ,вие нормални ли сте? За такива пари се купува апартамент!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker