Локомотив ПловдивФутбол

Стана ясно защо Илиан Илиев оставил Гъргоров извън групата за Славия

Плеймейкърът на Локомотив (Пловдив) Емил Гъргоров е останал извън групата за успеха с 3:1 над Славия и заради лошото време, съобщава “7 дни спорт”. Броени часове преди мача Бадема е усетил болки, след като се е “обадило” старо разтежение.

На “Лаута” са преценили да не рискуват здравето му най-вече заради дъжда, който се изсипваше, и очаквания още по-лош терен по време на двубоя с “белите”. В крайна сметка треньорът Илиан Илиев запълни групата от 18 футболисти, привиквайки Георги Вълчев, и запази Бадема.

В Локомотив са оптимисти, че Гъргоров ще е напълно възстановен за предстоящото гостуване на Берое. Иначе извън сметките вероятно отново ще останат продължаващите да се възстановяват от различни контузии и операции Николай Димитров, Игнат Дишлиев, Димо Бакалов и Гай Мансур, който е чакан до няколко дни от Италия, където премина обстойни прегледи, за които разкрихме първи.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker