АкадемикБаскетбол

Стана ясен съперникът на Академик Бултекс за Купа Пловдив

Стана ясна програмата на традиционния баскетболен приятелски турнир за Купа Пловдив, организиран от Академик Бултекс 99, съобщава официалната Фейсбук страница на клуба.

Надпреварата ще се проведе в петък и събота, а останалите три участника са Левски, Спартак Плевен и македонския Струмица. В петък от 18 часа е първият мач между Левски и Струмица, в 20 часа играят Академик Бултекс 99 и Спартак Пл.

Шампионска лига се завърна! Най-добрите отбори в Европа започват похода към най-ценният трофей. Започни и ти своя поход към печалбите с бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

В събота от 17 часа е мачът за 3-то място между загубилите от първите две срещи, от 19 часа победителите играят финал. Турнирът ще се проведе в новата зала “Сила”, билетите ще струват по 5 лв на ден – тоест – за два мача.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker