Букмейкърски новини и казино бонусиИзвън БългарияФутбол

ПРЕВЮ: Наполи ще продължи гонитбата с Юве с бой над Лацио

В дербито на двадесет и четвъртия кръг от Серия „А“ един срещу друг се изправят едни от най-постоянните отбори през настоящата кампания – Наполи и Лацио.

Срещата е от изключително важно значение за двата тима, които преследват своите цели, макар и доста различни посвоему.

Съботният двубой започва от 21:45ч. на негостоприемния “Сан Паоло” в Неапол.

Неаполитанците са първи в Калчото и водят ожесточена битка с втория Ювентус за спечелване на мечтаното Скудето. Лациалите пък са на трета позиция във временното класиране и ще опитат да запазят това си място, имайки предвид квотата, даваща право на участие в Шампионската лига.

Тимът на Маурицио Сари се намира в много добра форма и не познава вкуса на загубата от първи декември 2017-та, когато допусна минимална загуба у дома от Ювентус. Оттогава досега Наполи набра сериозна скорост и прегазва всичко по пътя си, а първото място с точка преднина пред „бианконерите“ вече подтикна феновете от Неапол да мечтаят за нещо голямо.

Важно е да отбележим, че тимът притежава най-добрата защита в Калчото с едва 14 допуснати попадения от 23 срещи.
В последния кръг „адзурите“ постигнаха важна победа с 0:2 като гост на борещия се за своето оцеляване Беневенто. Головете за успеха отбелязаха Мертенс и Марек Хамшик а това бе 19-ти успех на тима през настоящата кампания в Серия „А“.

Коефициенти от bet365 за срещата:

Победа за Наполи: 1.65

Равенство: 4.00

Победа за Лацио: 5.50

Над 2.5 гола в мача: 1.60

Под 2.5 гола в мача: 2.30

Виж още десетки опции за залог на тази среща на най-добри коефициенти, според проучване на екипа на TribunaPlovdiv.bg.

Лацио от своя страна изживява лек спад във формата си. Резултатите на „орлите“ в последните два кръга са добър показател за срива в отбора и донякъде безидейната игра в атака. Тимът на Симоне Индзаги, въпреки че все още е трети в класирането, инкасира две последователни загуби – първо от Милан с 1:2, а седмица след това Дженоа успя да си тръгне с трите точки от „Олимпико“ отново със същия резултат.

Негативните резултати няма как да не бъдат повлияни от слабата форма на Чиро Имобиле, който е топ реализатор в Калчото с 20 попадения от 20 срещи. Италианският национал е изпаднал в голова суша след срещата със СПАЛ, в която реализира четири гола. Въпросният мач бе в началото на януари, а това означава, че голът пред Имобиле убягва вече повече от месец.

„Орлите“ имат преднина от една точка пред четвъртия Интер, който е в най-дълбока криза от тимовете, участващи в Серия „А“ през този сезон. Имайки предвид наглед лесния двубой на „нерадзурите“ срещу Болоня, Лацио ще търси минимум точка от гостуването си на негостоприемния „Сан Паоло“.

Последната победа на римляните в преките им сблъсъци с Наполи дойде именно в Неапол на 31-ви май 2015-та. Тогава Лацио побеждава своя опонент с 2:4, а срещата е изпълнена с обрати и червени картони.

Маурицио Сари и Симоне Индзаги ще разчитат на оптималните си единадесеторки, като и в двата състава липсват кадрови проблеми, а също така и наказани състезатели.

Прави впечатление високата резултатност в срещите между двата тима, което може да бъде използвано от любителите на залаганията.

Не забравяйте, че клиентите на bet365 имат достъп до множество мачове на живо от редица ТОП европейски първенства – Серия „А“, Премиера Девисион, Лига 1 и други.Регистрирай се сега и се убеди >>>

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ:

Коефициенти от bet365 за срещата:

Победа за Наполи: 1.65

Равенство: 4.00

Победа за Лацио: 5.50

Над 2.5 гола в мача: 1.60

Под 2.5 гола в мача: 2.30

Виж още десетки опции за залог на тази среща на най-добри коефициенти, според проучване на екипа на TribunaPlovdiv.bg.

Прогноза: 1 

Не забравяйте, че клиентите на bet365 имат достъп до множество мачове на живо от редица ТОП европейски първенства – Серия „А“, Премиера Девисион, Лига 1 и други.Регистрирай се сега и се убеди >>>

/Илия Иванов/ TribunaPlovdiv.bg

*Коефициентите, посочени в статията, са с актуалност в часа на публикуване на материала – 09.02.2018 21:50 и подлежат на промяна от букмейкъра. Отговорна игра 18+

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker