ЛокомотивФутбол

Среща по високите етажи: Министър Кралев се срещна с представители на Локомотив

Спортният министър на България Красен Кралев проведе среща днес с представители на Фенклуба на Локомотив (Пловдив).

Ето и какво заявиха “черно-белите“ след дискусията:

Уважаеми Локомотивци,
Днес, 7 февруари 2020 г., по покана на министъра на спорта г-н Красен Кралев се проведе среща с представители на Клуба на привържениците на Локомотив Пловдив и ръководството на футболния клуб.

На срещата бяха дискутирани редица актуални въпроси, свързани с развитието на българския футбол и окаяното състояние на спортните бази в държавата. В контекста на последните събития неизбежно беше засегнат и въпросът за равенство при разпределение на средствата в случай на помощ от страна на държавата за изграждането на спортните бази в град Пловдив.

Министър Кралев се присъедини към позицията за равни условия между двата футболни клуба. Проявявайки разбиране по въпросите, които вълнуват всички локомотивци, министърът на спорта пое ангажимент да отнесе проблема до премиера Борисов. И двете страни изразиха увереност, че диалогът между тях може да има само положителни резултати и поеха ангажимент да продължат работата в тази посока.

От наша страна беше направено предложение за провеждане на кръгла маса между представители на фенклубовете на Локомотив и Ботев, представители на ръководствата на двата клуба, както и представители на местната и държавната власт, в лицето на кмета на град Пловдив и министъра на младежта и спорта. Конкретните детайли по провеждането на такава среща предстои да бъдат определени.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker