tribunasofia

Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Срещата при кмета сложи на масата за размисъл 3 варианта

Кръглата маса при кемта на град Пловдив Иван Тотев, в която взеха участие шефовете на Локомотив (Пд) и Ботев (Пд) – Христо Крушарски – Ангел Палийски. Дискусиите положиха на масата за преговори три варианта за стадионите на двата отбора. Те обаче не бяха конкретизирани.

“Ще видите, че ние ще сме първите, които ще поведем футбола по правилен път”, каза собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски.

Президентът на Ботев (Пд) Ангел Палийски призна, че при разговорите в общината се е появил нов вариант за довършването на стадион “Христо Ботев”,

“В процеса на обсъждане излезе и втори вариант за Колежа, който не трябва да се изключва. Въпреки че акциите още не са прехвърлени, ние имаме действащи собственици. Аз съм длъжен да ги информирам за нещата, които сега си казахме и съответно да вземем най-доброто като решение за клуба”.

Кметът Иван Тотев разкри, че развръзката тепърва предстои – най-вероятно около 8 април.

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на EfbetРегистрирай се сега от ТУК >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker