НационалиФутбол

Спираме Кристияно с…Кристиян от “Б” група

България ще спира мегазвездата Кристияно Роналдо в днешната контрола срещу Португалия с… Кристиян Малинов от „Б” група, пише на първа страница вестник “Меридиан мач”.

Именно включването на 22-годишния халф на Литекс е голямата изненада, която Ивайло Петев готви за престижния спаринг, който започва днес в 22,45 часа. Дребничкият футболист от Петрич ще играе рамо до рамо с капитана Светослав Дяков. Не е изключено още един футболист от втората ни дивизия да стартира срещу суперзвездите на Фернандо Сантош. Става дума за капитана на Литекс Антон Недялков. Иначе останалите трима защитници изглеждат сигурни. Отдясно ще е Живко Миланов, пазил преди 10 години друг великан – Роналдиньо. В средата ще си партнират Александър Александров от Левски и Николай Бодуров, който се представя на ниво в новия си тим Мидтиланд. На вратата ще се завърне Владислав Стоянов. Все пак стражът на Лудогорец има сметки за разчистване с Роналдо, който му вкара от измислена дузпа през 2014 г. в София. Стоянов обаче може да се похвали, че е отразявал удар от бялата точка на CR7. В атака нашите също са приготвили капани на Португалия.

Ясно е, че дебютантът Марселиньо ще започне от първата минута. Той и Ивелин Попов обаче обичат да играят на една позиция -като плеймейкъри, и заради това ще си сменят местата. Титуляр ще е и Михаил Александров. Очаква се атаката да бъде водена от Димитър Рангелов. Голямата неяснота в Лисабон е свързана именно с Роналдо. Изобщо не е ясно дали головата машина на Реал Мадрид ще е титуляр срещу нашите. Все пак се предполага, че той ще започне и ще напусне на полувремето. Като цяло селекционерът на „мореплавателите” Фернандо Сантош смята за заложи на доста експериментален състав, тъй като във вторник е далеч по-престижната контрола – срещу Белгия, отново в Лейрия. Днешният мач между Португалия и България ще започне с минута мълчание в памет на жервите на атентатите в Брюксел.

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker