ВолейболМарица - жениСъбития

Спартак приема Марица в Казанлък

Настъпи официална промяна в залата и началния час на мача Спартак (Варна) – Марица (Пловдив) от тринадесетия кръг в Националната волейболна лига Демакс+ за жени. Вместо във Варна, Спартак ще посрещне шампионките тази събота, 6 февруари, в Казанлък, при това в необичаен час – 10 сутринта.

Промяната стана със съгласието на пловдивския клуб и одобрението на НВЛ по желание на домакините, които са на тренировъчен лагер в Града на розите. Макар и ранният час да малко неудобен за пловдивските фенове на Марица, все пак близостта на Казанлък до Града под тепетата ще позволи на повече от тях да подкрепят момичетата на Иван Петков от трибуните в зала “Арсенал”.

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker