СпартакФутбол

Спартак (Пд) се възражда! Милионер налива пари в клуба

Славният отбор на Спартак (Пловдив) се възражда. Тази отлична новина съобщават колегите от PlovdivNews новият собственик на клуба Динко Миленчев. Бизнесменът е един от собствениците на веригата от казина “Империя”.

Новото дружество вече е член на БФС. Динко Миленчев има изключително сериозен план за възраждането на клуба. Първата крачка ще е взимането на стадион “Тодор Дииев на концесия. Там ще бъдат вложени около 3 милиона лева. Планира се реконструкция на централния терен, трибуни за 5 000 зрители, осветление и ремонт на сградата.

В плановете на Миленчев влиза още изграждането на два изкуствени терена зад вратите, за да се осигурят добри условия за тренировките на децата.

“Нашата основна цел е изграждането на силна школа, в която към момента тренират 200 деца. От лятото възраждаме и мъжкия отбор като ще започнем от Б областна група. Клубът е изцяло обезпечен финансово. Всички треньори и служители вече са на щат”, коментира Миленчев.

Очаква се на сесия на Общината стадион “Тодор Диев” да бъде отдаден на концесия и да започне грандиозният ремонт.

Подобни

2 Коментара

  1. Това е уникална новина за Пловдивския футбол. Нека децата в Кичука да имат къде да тренират и легендарния клуб се възроди. Аз съм Локомотивец И Маричанин от Кършака, но се радвам за Спартак, като Пловдивчанин :D

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker